Gatsby
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Gatsby

Rezervacija Gatsby

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće bb, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

22:00h - 02:30

Muzika

Pop

Kapacitet

300

Gatsby je novo mesto u našoj glavnoj prestonici koji su beograđani sa oduševljenjem prihvatili. U pitanju je mesto koje definitivno nudi i više od običnog provoda. Kada poželite jedinstven i kvalitetan klubski provod uz fine i neodoljive zalogaje, onda je vaš pravi odabir splav Gatsby.

 

SPLAV GATSBY BEOGRAD

 

Splav Gatsby Beograd priuštiće vam malo drugačiji vid uživanja koji ćete dugo pamtiti. Menadžment ekipa odlučila je da beograđanima priušti potpuno novi koncept uživanja i tako je nastao klub Gatsby koji je ubrzo postao oličenje dobrog provoda u Beogradu. 

Petak i subota rezervisani su isključivo za kvalitetne izlaske, a to možete očekivati od splava Gatsby. Posetite ga i uverite se da je ovde potpuno druga dimenzija provoda i lepih trenutaka. 

Ono što se takođe, mora naglasiti pored dobrog provoda, jeste gastronomski meni koji će zadovoljiti svačije ukuse. Ovo je jedan od razloga zbog čega ćete zavoleti splav Gatsby, jer u njemu možete pronaći sve što vam treba na jednom mestu.

Zaljubićete se u enterijer splava Gatsby koji odiše luksuzom i elegancijom. Svaki delić koji čini ovo mesto osmišljen je sa posebnom pažnjom kako bi zadivio svakog posetioca. Komforan i prostran ambijent idealan je kako za dobar provod, tako i za proslave koje ovde imaju posebnu draž.

Osetite lepotu grada Beograda na splavu Gatsby, probudite svoja čula najlepšim provodom i očaravajućim ukusima u kojima ćete potpuno uživati. Svakog vikenda nastupaju poznati muzičari koji će se potruditi da se uvek kvalitetno provedete sa vašim prijateljima.

 

SPLAV GATSBY ADRESA

 

Jedinstveni splav Gatsby nalazi se na dobro poznatoj lokaciji, na adresi Ušće bb, Beograd.

 

SPLAV GATSBY KONTAKT

 

Ukoliko želite da budete deo fenomenalnog provoda na splavu Gatsby, rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Gatsby
ADRESA Gatsby

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Olja
Olja
Mesto sa ukusom!
25.11.2021.