Klub Kabare 13
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Klub Kabare 13

Rezervacija Klub Kabare 13

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Trg Branka Radičevića 4 , Zemun

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00h-22:00 Vikendom: 23:00h -04:00h

Muzika

Prigodna muzika

U samom centru Zemuna, na Muharu, nalazi se interesantno mesto vredno svake pažnje. Ako želite da uživate u kafici, društvenoj igri ili večernjoj zabavi, Kabare 13 čini se kao idealno mesto za vas i vaše prijatelje. Broj 13 klub nosi u nazivu jer je i sam vlasnik, bivši reprezentativac Jugoslavije, bivši hokejaš Predrag Popović nosio na dresu broj 13.

 

KABARE 13 BEOGRAD

 

Kabare 13 Beograd pružiće vam odličnu zabavu i prijatno opuštanje u svakom trenutku. Zahvaljujući sjajnoj lokaciji, ovo je mesto idealno za beg od dradske gužve i buke. Enterijer ovog mesta je izuzetno interesantan, obiluje različitim sitnicama koje krase ovo mesto, slikama koje pričaju priču i čine ovo mesto toliko jedinstvenim.

U ponudi su klasični stolovi za sedenje, separei i barski stolovi za svaku priliku. Tokom nedelje možete uživati tokom celog dana pa se sve do 22h u kafi i piću, dok se od četvrtka do nedelje organizuju različite zabave i noćni izlasci koji mogu trajati sve do 04h ujutru.

Takođe, Kabare 13 organizuje takmičenje u igrici Čoveče, ne ljuti se i svako ko želi uplaćuje 250 rsd, ukoliko pobedi određeni igrač, nosi ceo sakupljen novac kući.

Ono što je činjenica, jeste da svakako treba posetiti sjajni Kabare 13 i uživati u svim lepotama koje ovaj popularni bar nudi. Dobar provod je zagarantovan tokom vikenda, dok tokom nedelje možete uživati u jutarnjoj kafici.

 

KABARE 13 ADRESA

 

Kabare 13 nalazi se kao što smo rekli, u Zemunu na Muharu na adresi Trg Branka Radičevića 4 i veoma je lako pronaći ovaj fantastičan bar.

 

KABARE 13 KONTAKT

 

Ukoliko želite da posetite ovo interesantno mesto i uživate i lepotama Kabare-a 13, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako bismo rezervisali emsto za vas.

Slike Klub Kabare 13

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Klub Kabare 13

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara