Klub Rush
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Klub Rush

Rezervacija Klub Rush

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Pariska 1a, Beograd.

Vidi na mapi

Muzika

Elektronska

Kapacitet

550 ljudi

Klub Rush pravo osveženje beogradske klupske scene. Smešten na mestu nekadašnjeg, veoma popularnog kluba Underground, u podnožju Kalemegdana. Na adresi Pariska 1a, Beograd.

Klub Rush pravo je mesto za vas ako ste ljubitelj prave klabing atmosfere, vrhunskih koktela i vrhunskog noćnog provoda. Posebnu čar klubu daje to što je uzidan u Kalemegdansku tvrđavu. U klubu Rush možete uživati u minimalističkom enterijeru, odličnoj uslugi i širokom asortimanu najkvalitetnijih pića.

U klubu Rush moćićete da slušate zvuke najkvalitetnije muzike hip-hopa, house, RnB, trap i najnovijih komercijanih hitova. U njemu ima po nešto za svakoga, a on nesebično daje sve. Kapacitet kluba Rush je 550 ljudi, tako da ne morate da brinete da li ćete naći mesto ili će vas neko gurati u gužvi. Na bilo kom mestu da se nađete uvek ćete biti u centru zbivanja. U ponudi su barski stolovi, šank i visoko sedenje.

Klub Rush poseduje najsavremeniju zvučnu i svetlosnu opremu i u njemu će gostovati najbolji strani i domaći DJ-evi, koji će vas bez sumnje svaki put dovesti do vrhunca partijanja. Sa odličnom istorijom u klabingu, u klubu Rush čeka vas nezaboravna i preuzbudljiva sezona, koja je i više nego spremna da postavi nove standarde na našoj klupskoj sceni. Mesto koje okuplja urbane ekipe koje znaju šta su kvalitetna muzika i vhunski provod do ranih jutarnjih časova.

Rezervišite vaše mesto na broj 062/262-212.

Slike Klub Rush

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Klub Rush

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Daca
Daca
Rush je naša preporuka, uvek smo se dobro proveli ovde!
08.01.2020.
Nikola
Nikola
Top muzika bas po mom ukusu,dobar provod
11.04.2018.