Klub Rush
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Klub Rush

Rezervacija Klub Rush

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Pariska 1a, Beograd.

Vidi na mapi

Radno vreme

23:30h - 05:00h

Muzika

Elektronska

Kapacitet

550 ljudi

Klub Rush pravo osveženje beogradske klupske scene. Smešten na mestu nekadašnjeg, veoma popularnog kluba Underground, u podnožju Kalemegdana. Na adresi Pariska 1a, Beograd.

Klub Rush pravo je mesto za vas ako ste ljubitelj prave klabing atmosfere, vrhunskih koktela i vrhunskog noćnog provoda. Posebnu čar klubu daje to što je uzidan u Kalemegdansku tvrđavu. U klubu Rush možete uživati u minimalističkom enterijeru, odličnoj uslugi i širokom asortimanu najkvalitetnijih pića.

U klubu Rush moćićete da slušate zvuke najkvalitetnije muzike hip-hopa, house, RnB, trap i najnovijih komercijanih hitova. U njemu ima po nešto za svakoga, a on nesebično daje sve. Kapacitet kluba Rush je 550 ljudi, tako da ne morate da brinete da li ćete naći mesto ili će vas neko gurati u gužvi. Na bilo kom mestu da se nađete uvek ćete biti u centru zbivanja. U ponudi su barski stolovi, šank i visoko sedenje.

Klub Rush poseduje najsavremeniju zvučnu i svetlosnu opremu i u njemu će gostovati najbolji strani i domaći DJ-evi, koji će vas bez sumnje svaki put dovesti do vrhunca partijanja. Sa odličnom istorijom u klabingu, u klubu Rush čeka vas nezaboravna i preuzbudljiva sezona, koja je i više nego spremna da postavi nove standarde na našoj klupskoj sceni. Mesto koje okuplja urbane ekipe koje znaju šta su kvalitetna muzika i vhunski provod do ranih jutarnjih časova.

Rezervišite vaše mesto na broj 062/262-212.

Slike Klub Rush

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Klub Rush

Najčešća pitanja

Koja je cena dočeka u restoranu Imperium Hall?

Od 35€

Ko nastupa za doček Nove godine u restoranu Imperium Hall?

Za doček nastupaju Jelena Pavlović (Zvezde Granda) i Nikola Miletić (ex Miami bend)

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 8 =
(2) Komentara
Daca
Daca
Rush je naša preporuka, uvek smo se dobro proveli ovde!
08.01.2020.
Nikola
Nikola
Top muzika bas po mom ukusu,dobar provod
11.04.2018.