Klub Rush
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Klub Rush

Get Low - Earthquake - Dj Architect
rezerviši: 062-262-212
Online rezervacije

Rezervacija Klub Rush

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Pariska 1a, Beograd.

Vidi na mapi

Radno vreme

23:30h - 05:00h

Muzika

Elektronska

Kapacitet

550 ljudi

Klub Rush pravo osveženje beogradske klupske scene. Smešten na mestu nekadašnjeg, veoma popularnog kluba Underground, u podnožju Kalemegdana. Na adresi Pariska 1a, Beograd.

Klub Rush pravo je mesto za vas ako ste ljubitelj prave klabing atmosfere, vrhunskih koktela i vrhunskog noćnog provoda. Posebnu čar klubu daje to što je uzidan u Kalemegdansku tvrđavu. U klubu Rush možete uživati u minimalističkom enterijeru, odličnoj uslugi i širokom asortimanu najkvalitetnijih pića.

U klubu Rush moćićete da slušate zvuke najkvalitetnije muzike hip-hopa, house, RnB, trap i najnovijih komercijanih hitova. U njemu ima po nešto za svakoga, a on nesebično daje sve. Kapacitet kluba Rush je 550 ljudi, tako da ne morate da brinete da li ćete naći mesto ili će vas neko gurati u gužvi. Na bilo kom mestu da se nađete uvek ćete biti u centru zbivanja. U ponudi su barski stolovi, šank i visoko sedenje.

Klub Rush poseduje najsavremeniju zvučnu i svetlosnu opremu i u njemu će gostovati najbolji strani i domaći DJ-evi, koji će vas bez sumnje svaki put dovesti do vrhunca partijanja. Sa odličnom istorijom u klabingu, u klubu Rush čeka vas nezaboravna i preuzbudljiva sezona, koja je i više nego spremna da postavi nove standarde na našoj klupskoj sceni. Mesto koje okuplja urbane ekipe koje znaju šta su kvalitetna muzika i vhunski provod do ranih jutarnjih časova.

Rezervišite vaše mesto na broj 062/262-212.

Slike Klub Rush

ADRESA Klub Rush

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Nova Godina - Klub Rush - Docek 2018

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Srpska Nova Godina - Klub Rush - Docek 2018

Uskoro očekujemo da se objave informacije za doček Srpske Nove godine. Srpska Nova godina pada 13. Januara u subotu. Idealan dan za izlazak i proslavu praznika kakav je pravoslavna Nova godina.
Do tada za vise informacija o Novoj godini u Beogradu kliknite ovde.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 4 =
(0) Komentara