Klub Shlep
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Klub Shlep

Rezervacija Klub Shlep

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Savski kej bb, Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Hip Hop / Disco / Rock and Roll / Pop

→ O KLUBU SHLEP

 

Splav klub Shlep je urbano mesto na reci, sa atraktivnom lokacijom na novobeogradskoj strani, sa koje se pruža pogled na stari Beograd. Reč je o velikom rečnom teretnjaku, koji je pretvoren u klub na reci. Ovo je mesto jedinstvenog šmeka i kvalitetnog noćnog programa i provoda. 

Shlep je nezaobilazno mesto na mapi grada, atraktivno i inspirativno kako za Beograđane, tako i za posetioce Beograda. 

Noćni klub Shlep idealno je mesto za ljubitelje dobrog provoda. Istančan muzički program činiće koncerti, didžejevi, clubbing atmosfera, specijalni performansi, koktel večeri. Poseban pečat noćnom programu daje Marko Gangbanger svojim "šlepovanjem".

Posebno je atraktivan četvrtak, noć kao stvorena da pobegnete iz gradske džungle na reku, gde vas očekuje sjajan provod!

Na Shlepu možete da slušate hitove uz koje ste odrastali, uz koje odrastate i uz koje nikada nećete odrasti! Vrte se samo najveći plesni hitove izvođača kao što su: Beyonce, Bruno Mars, Calvin Harris, Chromeo, Daft Punk, Pharrell Williams, Rihanna, The Black Keys, The Kungs, The Weekend i mnogi, mnogi drugi koji i dalje stvaraju muziku uz koju obožavamo da đuskamo, skačemo, pevamo...

Očekuju vas i "ubistveni" kokteli hitova svih generacija od osamdesetih do najmodernijih, od hip-hopa do rock'n'rolla, od disco do popa... Od Eurythmics do Dua Lipe, od Video Sex do Nipplepeople, od Depeche Mode do Ofenbach, od Rolling Stones do Arctic Monkeys, od Boney M do Sigme...

 

→ MUZIKA:

 

Vrsta: Hip Hop, disco, rock and roll, pop

Dinamika:  Progam od srede (povremeno) do subote. Radno vreme zavisi od programa, a počinje u 22:00.

Program: DJ

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

Kontakt klub Shlep za rezervacije:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za klub Shlep:

Da, rezervacije se vrše direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Shlep prima Visa i Master card.


Engleski jezik
:

Svi konobari i šankeri na Shlepu govore engleski jezik.


Slična mesta
:

 

→ Rezervacije i informacije za klub Shlep: 062/262-212

 

KLUB ŠLEP LOKACIJA

Splav klub Šlep treći je splav po redu u nizu splavova na Ušću. Tačna lokacija je Ušće Bb dok se pre njega nalazi splav Zappa Barka a nakon njega popularni splav Port.

 

klub slep lokacija

 

Slike Klub Shlep

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Klub Shlep

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Zoki
Zoki
Na Šlepu je uvek cool muzika i dobar provod!
08.01.2020.
ty dinar sign
ty dinar sign
Jedan od najgorih "klubova" koje možete da posetite, ono se ne može ni nazvati klub, ono je genocid nad IQ-om. Karta košta 200 dinara, verujte da je to mnogo, oni treba vama da plate da dođete tamo. Muzika ne bi bila loša da je 1965 godina. Da predjem na konkretne situacije, prvo onaj čovek vređa DJ profesiju, on je prvoklasni umobolnik, vidi se da je dečko retardiran bez preterivanja. Samoživi govnar kao da pušta muziku samo za sebe, nije dva puta pogledao reakciju publike, gleda u laptop i sam sebi pušta i skače uz tu idiotsku muziku i tripuje se da je zapalio klub, skače kao majmunčina. Jedino gore od DJ-a koji je skinuo 100 pesama sa youtuba i pušta jednu za drugom jeste DJ koji je skinuo 100 sranje pesama sa youtuba. Dečko se zove valjda Marko Gangbanger, spodoba od čoveka. Pušta nepovezano pesme, tipa iz 70ih jednu pusti pa onda 2010, pa onda 90ta i svaka mu je gora od prethodne, prvo pusti "a-ha - Take On Me" pa onda pusti tipa neku pederastiju "Bruno Mars - Just The Way You Are", nemam ja ništa protiv ove muzike i protiv ljudi koji to slušaju ali ovo nije za klub, svi stoje u mestu smoreni, napuštaju "žurku" posle pola sata. Nepovezana playlista, očane pesme, čak ti ne ofucane koje pušta nisu nikad bili neki hitovi, tipa da pusti neku staru od Davida Guette kad su se svi ložili na njega, tipa sexy bitch, memories (koje su sranje, smorile, ima novijih pesama itd...) on retard majmunski pušta tako neke uspavanke, jednostavno toliko sam šokiran da ne znam odakle da počnem i sa čim da završim, jednostavno idite na ovo smeće i posle otiđite na bilo koji drugi splav pored i vidite kako DJ pravi profi prelaz sa pesme na pesmu, kako playlista ima smisla itd... Jednostavno zamislite da vam sad neko pusti heavy metal a posle toga vam pusti odjednom i'm barbie girl, eto toliki je stepen ludila, ko može nek skapira. Jedino šta može da se desi jeste da bude neki drugi DJ a ne taj Marko Gangretard pa da bude možda ok inače kad taj retard pušta trebaće vam pola kile kokaina da bi vam žurka bila dobra.
03.09.2019.