Soul Society
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Soul Society

Rezervacija Soul Society

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Drinčićeva 1, Beograd 11000

Vidi na mapi

Muzika

Jazz, Funk, Pop, Soul, Rock

Klub Soul Society je kultni džez klub koji će vas osvojiti pre svega svojim konceptom. Ovo je jedinstveni klub kojih ima vrlo malo u gradu, i ovde se skupljaju ljudi koji obožavaju kvalitetnu muziku i bendove, i pre svega old school muziku.

 

SOUL SOCIETY STARI BITEF

Klub Soul Society je namenjen isključivo najkvalitetnijoj muzici i dobrom zvuku, tako da ćete uživati u live nastupima azuzetnih autorskih funk, soul i jazz sastava pa i DJ-evima koji za vas vrte ploče i u pitanju su vrsni poznavaoci kvalitetne muzike. Poznato je da je ovde svake večeri fantastična atmosfera i da se večeri prepričavaju pa budite sigurni da je ovde provod zagarantovan.

 

SOUL SOCIETY KLUB STARI BITEF

Soul Society klub oduševiće vas svojim jedinstvenim enterijerom, pogotovo ljubitelje jazz i blues muzike jer zidove ovog kluba krase muzički instumenti koji su glavni u ovoj muzici kao i različite slike najvećih zvezda ikada kada su ovi žanrovi u pitanju. U Soul Societu klubu uvek vlada pozitivna i opušena atmosfera pa je zato jedan od omiljenih klubova koje obavezno morate posetiti u Beogradu.

 

SOUL SOCIETY STARI BITEF ADRESA

Najlepši Jazz i Blues klub u gradu Soul Society nalazi se u najlepšem delu Beograda, u ulici Drinčićeva br. 1, u blizini Skadarlije tako da vam neće biti teško da pronađete ovaj fenomenalan klub.

 
SOUL SOCIETY BEOGRAD KONTAKT

Ukoliko ste ljubitelj jazz i blues zvuka i tražite najbolje mesto za izlazak u kojem ćete uživati u ambijentu i muzici, onda je Soul Society klub idealno mesto za vas, a rezervaciju možete izvršiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Soul Society

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Soul Society

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Soul Society je stvarno društvo sa dušom.
Soul Society je stvarno društvo sa dušom.
Najinteresantniji klub za izlazak u Beogradu. Respect.
27.02.2020.