Hotel Hyatt Doček Nove godine
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Hotel Hyatt Doček Nove godine

Rezervacija Hotel Hyatt Doček Nove godine

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Senzacionalna Jelena Karleuša vas očekuje za doček Nove godine u hotelu Hyatt. Tradicija se nastavlja, 9. godina u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela Hajat! Tradicionalno najelegantniji i glamurozniji doček je u ulici Milentija Popovića 5, u nenadmašnom HO

Vidi na mapi

Muzika

Jelena Karleuša

 

Nova godina 2021 - Hotel Hyatt


Spektakularna Jelena Karleuša vas očekuje za doček Nove godine u hotelu Hyatt. Tradicija se nastavlja, 9. godina u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela Hajat! Tradicionalno najelegantniji i glamurozniji doček je u ulici Milentija Popovića 5, u nenadmašnom HOTEL HYATT REGENCY u Beogradu!

 

Očekuje Vas najlepša KRISTALNA dvorana, a u njoj jedna od naših najvećih muzičkih grupa, koja će se pobrinuti da DOČEK bude za pamćenje: jedinstvena Jelena Karleuša tokom Dočeka nastupa u Hotel-u HAJAT REGENCY, dileme nema, mape su gotove, cene formirane, požurite i ovoga puta na vreme izaberite svoje mesto po želji i afinitetima, jer 31. decembar je i te kako blizu ❄.

 

Dobrodošli i želimo Vam od srca da se provedete najbolje moguće i budete na pravom mestu i u svakako odabranom društvu u najluđoj noći!

 

Slike Hotel Hyatt Doček Nove godine

ADRESA Hotel Hyatt Doček Nove godine

Najčešća pitanja

Vrste i uslovi rezervacija

Hotel Hyatt Doček Nove godine

Od 60€

Napomena za rezervacije

Cene pića Hotel Hyatt Doček Nove godine

Hotel Hyatt Doček Nove godine
Jedno piće dobrodošlice

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 7 =
(2) Komentara
Hyatt-Nova godina
Hyatt-Nova godina
Za Hyatt uvek i samo reci hvale! Ako zelite da docekate Novu godinu u hotelu, najbolji izbor je cuveni hotel Hyatt!
07.01.2020.
hyatt nova godina
hyatt nova godina
Bez sumnje da ce biti sjajan provo, steta sto nisam uspela da dodjem do karte da proslavim ovu novu godinu u Beogradu u hyatt-u
19.11.2019.