Azzaro Green
- Rezervacije: 062-111-22-33
(2)

Adresa

Ada Ciganlija

Vidi na mapi

Kapacitet

280 sedećih mesta

Azzaro green Ada Ciganlija restoran je u okviru Azzaro ugostiteljskog kompleksa na lokaciji restorana Jezero. Neverovatno zanimljiv retro enterijer posebno izdvaja ovaj restoran od ostalih. Savremena i elegantna sala oduševiće vas funkcionalnim rasporedom i sjajnom dekoracijom koja će vas ostaviti bez daha, zato je ova sala idealna za vaše venčanje iz snova. Sofisticirani stil čini ovo mesto glamuroznim i nema sumnje da će vaši najdraži uživati na poseban način u ovom restoranu.

 

azzaro green proslave

 

AZZARO GREEN PROSLAVE


Azzaro
Green proslve je tu da vam organizuje proslavu do najsitnijih detalja, prepustite se profesionalcima koji imaju deceniju iskustva, tako da ćete moći bez stresa da se pripremite za važan dan.

Prostor je kapaciteta do 200 osoba, ukoliko želite da izgovorite sudbonosno „Da“, proslavite rođendan, krštenje, korporativni događaj ili punoletstvo, ovo je apsolutno idealan prostor za takve momente. Kompletan meni za venčanja iznosi od 32e do 38e, a za korporativne proslave od 18e do 40e.

Specijalna rasveta koja je posebno dizajnirana za ovakve vrste proslava dodatno će vam ulepšati ambijent. Zavolećete ovaj restoran jer je svaki detalj urađen sa posebnom pažnjom. Kada je hrana u pitanju, ponuda je neverovatna i vrhunskog kvaliteta. Meni će se prilagoditi vašim željama i potrebama tako da ćete uživati u najlepšim ukusima koje pripremaju prosesionalci ovog tima.

Za vaše goste obezbeđen je parking tako da ne morate brinuti o vašim kolima. Ukoliko želite venčanje iz snova u Azzaro Green restoranu, imajte na umu da vam je matičar obezbeđen pa imate još jednu brigu manje. Apsolutno svemu što čini ovaaj restoran posvećeno je dosta vremena i iskustva tako da nema sumnje da je ova sala zaista posebna.

 

azzaro green lokacija

 

AZZARO GREEN LOKACIJA

 

Azzaro Green restoran nalazi se u najlepšem delu Beograda, na prelepoj Adi Ciganliji BB što dodatno čini ovo mesto savršenim. Neverovatno zelenilo i lepota jezera učiniće vaš važan dan zaista posebnim i ispuniće vas pozitivnom energijom.

 

azzaro green kontakt

 

AZZARO GREEN KONTAKT


Ako ste odlučili da se osetite zaista posebno i da vaše važne momente sa vašim najdražima proslavite baš u ovom Restoranu Azzaro Green, možete pozvati broj 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)

 

Slike Azzaro Green
ADRESA Azzaro Green

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Stefan
Stefan
Prelepa sala za proslave, bio sam na svadbi kod drugara i organizacija je bila fantastičan. Sve pohvale
16.03.2020.
Konstantin
Konstantin
Moram da pohvalim celokupno osoblje na predivnoj organizaciji krstenja naseg treceg sina! Svaka cast!
13.02.2020.