Restoran Amfora
- Rezervacije: 062-111-22-33
(7)

Adresa

Bulevar Nikole Tesle BB, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

od 70 do 190 osoba

Restoran Amphora nalazi se na jedinistvenoj lokaciji na Dunavu, odmah do hotela Jugoslavija i pravi je biser u svetu ugostiteljstva kada su u pitanju svadbe, proslave, krštenja, korporativne proslave, venčanja i ostali povodi za slavlje.

Jedini smo portal koji Vam mogu pružiti sve informacije o restoranu Amfora, pa tako ovde možete naći informacije kao što su: adresu i lokaciju restorana Amfora, jelovnik, slike, kontakt i cene.

 

Amphora splav

Amphora splav spada u grupu vodećih restorana u Beogradu za svadbe i nude jedinstven koncept proslave: onaj koji odgovara svima jer se upravo prilagođava Vašim potrebama.

 

Restoran Amfora proslave

Kao lider u organizaciji modernih venčanja, korporativnih proslava i svadbi, restoran Amfora za proslave je mesto na kojem možete ostvariti sve svoje želje kada je u pitanju povod za slavlje. Kao otmen i vrlo prijatan restoran, gde možete napraviti fantastičnu atmosferu, razlikuje se i po tome što se može u potpunosti transformisati u formu koja Vam odgovara. Poseduje dve terase i sa centralnim delom, Amphora splav restoran biva savršeno funkcionalan za sve Vaše proslave, kako privatne, tako i korporativne.

 

 

Restoran Amphora Beograd 

Restoran Amphora Beograd

Restoran Amhpora Beograd često je izbor jet-seta iz čitave Srbije i spreman je da ugosti sve Vaše prijatelje, porodicu i/ili poslovne saradnike do 200 gostiju u sedećoj varijanti, a za koktel proslave do 300 stajaćih mesta. Sa ponosom nudi kompletnu organizaciju vašeg događaja, tako da vi možete da se opustite i uživate u tom posebnom danu. Sa izuzetno bogatom internacionalnom trpezom i izborom pića, restoran Amphora takođe nudi izbor dekoracije po vašoj želji, preporuku muzike i bendova za proslave, limuzinu, vatromet i fotografa.

 

Restoran Amhpora Zemun


Restoran Amphora Zemun

Restoran Amphora u Zemunu može da se pohvali izuzetnim kulinarskim specijalitetima jer svako jelo pripremaju sa posebnom pažnjom od pažljivo izabranih namirnica. I ako je meni unapred definisan, ne možemo da ne primetimo da nude nesvakidašnji izbor hrane.

Navešćemo samo neke specijalitete koje možete imati na Vašoj proslavi: lazanje od tikvica, hrskava rolnica sa biftekom i sosom od semena bundeve, jagnjeće pečenje, biftek, ćuretina sa mlincima, sarmice sa zeljem, sir u aromatizovanom maslinovom ulju i ruzmarinu, rolovana teletina ispod sača sa krompirom i mnoge druge specijalitete.

 

Amphora restoran adresa

 
AMPHORA RESTORAN ADRESA

Tačna adresa ovog divnog restorana je: Bulevar Nikole Tesle BB u Zemunu, na granici sa Novim Beogradom i mesto je izuzetne pozitivne energije. Posebno bi izdvojili zimski period, kada upale kamin i Vaša proslava dobije notu ekskluzivnosti.

 

RESTORAN AMPHORA MENI

Na ovom mestu možete videti kompletnu ponudu menija za proslave u restoran Amfora. Kliknite ovde da vidite meni.

Cene menija za svadbe u restoranu Amfora su u rangu od 30€ do 50€, u zavisnosti od vaših potreba. 

 

AMPHORA RESTORAN KONTAKT

Tu smo za sve Vaše potrebe, želje i pitanja. Slobodno nas pozovite na Amphora restoran kontakt telefon: 062 262 212.

*Ukoliko zovete iz inostranstva, dostupni smo i putem Viber i WhatsApp platforme.

 

 

Restoran Amfora slike

Restoran Amfora slike

Restoran Amfora slike

Restoran Amfora slike

Slike Restoran Amfora

Dodatne informacije

Parking

Da, na 50m od restorana
ADRESA Restoran Amfora

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(7) Komentara
vasa
vasa
sdsds mial.ru
30.12.2021.
Ivana
Ivana
Jedan od najlepših splavova u gradu!
12.03.2021.
Nina Simonic
Nina Simonic
Ovo mesto je prosto neodoljivo. Ambijent, usluga, hrana i osoblje. Pravili smo ovde rodjendan mome muzu, i ostali smo bez teksta koliko je sve proslo savrseno. Nije ni cudo sto se ovde svi vracaju. Puno pozdrava od Nine.
13.03.2020.
Slađana
Slađana
Restoran je čaroban! Hrana kvalitetna i preukusna, proslava je odlična bila, naši prijatelji su se ovde venčali i tvrde da je organizacija preozbiljna. Sve pohvale
12.03.2020.
Nova godina Amfora
Nova godina Amfora
Mozda najlepsi splav za docek nove godine u Zemunu:) Nova godina uvek bude odlicna. Da li i ove godine peva Belcanto bend?
22.10.2019.
Restoran Amfora svadba
Restoran Amfora svadba
Sve pohvale za splav Amfora. Bili smo na nekoliko venčanja i usluga je stvarno izvrsna. Našu svadbu ćemo svakako praviti na Amfori!
11.05.2019.
Splav Restoran Amfora
Splav Restoran Amfora
Predivan kamin i kružni akvarijumi. Sjajan centralni stalak za vina. Preporučujem restoran Amforu i najbolju menadzerku Milicu Todorović.
03.03.2019.