Restoran Amfora
- Rezervacije: 062-111-22-33
(7)

Adresa

Bulevar Nikole Tesle BB, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

od 70 do 190 osoba

Restoran Amphora nalazi se na jedinistvenoj lokaciji na Dunavu, odmah do hotela Jugoslavija i pravi je biser u svetu ugostiteljstva kada su u pitanju svadbe, proslave, krštenja, korporativne proslave, venčanja i ostali povodi za slavlje.

Jedini smo portal koji Vam mogu pružiti sve informacije o restoranu Amfora, pa tako ovde možete naći informacije kao što su: adresu i lokaciju restorana Amfora, jelovnik, slike, kontakt i cene.

 

Amphora splav

Amphora splav spada u grupu vodećih restorana u Beogradu za svadbe i nude jedinstven koncept proslave: onaj koji odgovara svima jer se upravo prilagođava Vašim potrebama.

 

Restoran Amfora proslave

Kao lider u organizaciji modernih venčanja, korporativnih proslava i svadbi, restoran Amfora za proslave je mesto na kojem možete ostvariti sve svoje želje kada je u pitanju povod za slavlje. Kao otmen i vrlo prijatan restoran, gde možete napraviti fantastičnu atmosferu, razlikuje se i po tome što se može u potpunosti transformisati u formu koja Vam odgovara. Poseduje dve terase i sa centralnim delom, Amphora splav restoran biva savršeno funkcionalan za sve Vaše proslave, kako privatne, tako i korporativne.

 

 

Restoran Amphora Beograd 

Restoran Amphora Beograd

Restoran Amhpora Beograd često je izbor jet-seta iz čitave Srbije i spreman je da ugosti sve Vaše prijatelje, porodicu i/ili poslovne saradnike do 200 gostiju u sedećoj varijanti, a za koktel proslave do 300 stajaćih mesta. Sa ponosom nudi kompletnu organizaciju vašeg događaja, tako da vi možete da se opustite i uživate u tom posebnom danu. Sa izuzetno bogatom internacionalnom trpezom i izborom pića, restoran Amphora takođe nudi izbor dekoracije po vašoj želji, preporuku muzike i bendova za proslave, limuzinu, vatromet i fotografa.

 

Restoran Amhpora Zemun


Restoran Amphora Zemun

Restoran Amphora u Zemunu može da se pohvali izuzetnim kulinarskim specijalitetima jer svako jelo pripremaju sa posebnom pažnjom od pažljivo izabranih namirnica. I ako je meni unapred definisan, ne možemo da ne primetimo da nude nesvakidašnji izbor hrane.

Navešćemo samo neke specijalitete koje možete imati na Vašoj proslavi: lazanje od tikvica, hrskava rolnica sa biftekom i sosom od semena bundeve, jagnjeće pečenje, biftek, ćuretina sa mlincima, sarmice sa zeljem, sir u aromatizovanom maslinovom ulju i ruzmarinu, rolovana teletina ispod sača sa krompirom i mnoge druge specijalitete.

 

Amphora restoran adresa

 
AMPHORA RESTORAN ADRESA

Tačna adresa ovog divnog restorana je: Bulevar Nikole Tesle BB u Zemunu, na granici sa Novim Beogradom i mesto je izuzetne pozitivne energije. Posebno bi izdvojili zimski period, kada upale kamin i Vaša proslava dobije notu ekskluzivnosti.

 

RESTORAN AMPHORA MENI

Na ovom mestu možete videti kompletnu ponudu menija za proslave u restoran Amfora. Kliknite ovde da vidite meni.

Cene menija za svadbe u restoranu Amfora su u rangu od 30€ do 50€, u zavisnosti od vaših potreba. 

 

AMPHORA RESTORAN KONTAKT

Tu smo za sve Vaše potrebe, želje i pitanja. Slobodno nas pozovite na Amphora restoran kontakt telefon: 062 262 212.

*Ukoliko zovete iz inostranstva, dostupni smo i putem Viber i WhatsApp platforme.

 

 

Restoran Amfora slike

Restoran Amfora slike

Restoran Amfora slike

Restoran Amfora slike

Slike Restoran Amfora

Dodatne informacije

Parking

Da, na 50m od restorana

i


ADRESA Restoran Amfora

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(7) Komentara
vasa
vasa
sdsds mial.ru
30.12.2021.
Ivana
Ivana
Jedan od najlepših splavova u gradu!
12.03.2021.
Nina Simonic
Nina Simonic
Ovo mesto je prosto neodoljivo. Ambijent, usluga, hrana i osoblje. Pravili smo ovde rodjendan mome muzu, i ostali smo bez teksta koliko je sve proslo savrseno. Nije ni cudo sto se ovde svi vracaju. Puno pozdrava od Nine.
13.03.2020.
Slađana
Slađana
Restoran je čaroban! Hrana kvalitetna i preukusna, proslava je odlična bila, naši prijatelji su se ovde venčali i tvrde da je organizacija preozbiljna. Sve pohvale
12.03.2020.
Nova godina Amfora
Nova godina Amfora
Mozda najlepsi splav za docek nove godine u Zemunu:) Nova godina uvek bude odlicna. Da li i ove godine peva Belcanto bend?
22.10.2019.
Restoran Amfora svadba
Restoran Amfora svadba
Sve pohvale za splav Amfora. Bili smo na nekoliko venčanja i usluga je stvarno izvrsna. Našu svadbu ćemo svakako praviti na Amfori!
11.05.2019.
Splav Restoran Amfora
Splav Restoran Amfora
Predivan kamin i kružni akvarijumi. Sjajan centralni stalak za vina. Preporučujem restoran Amforu i najbolju menadzerku Milicu Todorović.
03.03.2019.