Splav Flow
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Ada Ciganlija 2, lokacija 18, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12h do 00h, vikendom do 01:00h

Kapacitet

130

Svaka proslava zaslužuje magičan ambijent u kojem će svaki trenutak biti idiličan i poseban. Upoznajte fenomenalni splav Flow koji se nalazi u Beogradu i svojom lepotom oduševljava svakog posetioca iz dana u dan. 

Splav Flow pomera granice kada su proslave u pitanju, kako ambijentom, tako i svojom besprekornom uslugom po kojoj je od samog otvaranja na daleko poznat. Odaberite najbolje zavaš specijalan dan ako želite da vaša proslava zaista izgleda kao iz bajke.

 

SPLAV FLOW PROSLAVE

 

Splav Flow učiniće da proslave dobiju potpuno novu dimenziju uživanja. Sama lokacija je dovoljno atraktivna da privuče svakog ljubitelja prirode i reke, a u pitanju je čuvena Ada Ciganlija. Neka se vaša čarolija desi na reci, i to u specijalnom ambijentu koji odiše elegancijom i komforom. Pažljivo odabrani detalji i boje učinili su da splav Flow izgleda zaista očaravajuće i neodoljivo.

Splav Flow u svojoj ponudi ima i luksuzne smeštajne jedinice sa đakuzijem, gde se možete relaksirati i odmoriti u svakom trenutku.

 

 

Prostran i dovoljno svetao, splav Flow nudi organizaciju proslave različitog tipa i ceo prostor može se preurediti prema vašim željama i idejama. Ukoliko želite, sve možete prepepustiti stručnom timu koji će vam pomoći da realizujete svaku želju kako bi i vi zajedno sa vašim gostima uživali. 

Splav Flow nudi različite pogodnosti kada su proslave u pitanju počev od 29€, u zavisnosti od broja ljudi. Takođe, postoji mogućnost All inclusive ponude ili iznajmljivanje objekta sa uslugom, kao i mogućnost formiranja cene za hranu po osobi i piće po potrošnji.

Uživajte u svakom trenutku tokom vaše proslave, uz vaše najdraže i doživite nezaboravne trenutke koji su vredni svake pažnje. Odaberite splav Flow koji će se potruditi da se u potpunosti osećate posebno zajedno sa vašim najbližima.

Odaberite pravi ambijent i neka vaša bajka počne baš ovde.

 

SPLAV FLOW ADRESA

 

Splav Flow kao što smo rekli, nalazi se na sjajnoj lokaciji, a adresa je Ada Ciganlija 2, lokacija 18, Beograd.

 

 

SPLAV FLOW KONTAKT

 

Ukoliko ste rešili da proslavite vaš poseban dan baš ovde, sve dodatne informacije u vezi splava Flow za proslave možete dobiti na broj 063/559-988.

 

 

Slike Splav Flow

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Splav Flow

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Cheap Fake Off-White Dunks
Cheap Fake Off-White Dunks
Hello, I just wanted to compliment you on your excellent website. As of now, this is one of the most unique and informative sites that I visited this year. As you have a Fascinating content and very well laid out and it was easy to Dunk off-White Fake. You should be commended for all of your efforts. Take care and I wish you the best in your current and future endeavours.
30.03.2022.
Sve ponude Nova godina