Splav Flow
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Splav Flow

Rezervacija Splav Flow

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ada Ciganlija 2, lokacija 18 Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

12h : 00h, Vikend: 12h:01h

Muzika

Prigodna

Kapacitet

120

U savršenom delu grada, na najlepšoj lokaciji za opuštanje, Beograd vam predstavlja potpuno novi koncept na reci Savi, splav restoran Flow. Ukoliko želite pravi hedonizam na reci, splav Flow priuštiće vam uživanje koje do sada niste imali priliku da osetite.

Flow restoran i apartmani su jedinstveno mesto na Savi gde možete popiti jutarnju kafu uz nezaboravno buđenje prirode, doživeti magične zalaske sunca uz odličnu hranu i pažljivo odabrana pića, odmoriti se u luksuznim apartmanima sa đakuzijem i pogledom na reku, obeležiti specijalne trenutke, dogovoriti poslove, odmoriti se i zabaviti u noćnom ambijentu sa pogledom na reku i najlepši most u Beogradu.

 

SPLAV RESTORAN FLOW BEOGRAD

Splav restoran Flow pored restorana, nudi apartmane I niz hedonističih zanimljivosti koje će vam se veoma dopasti. Tokom jutra nudi vam najlepšu jutarnju kaficu na reci, popodne kvalitetan poslovni Ili porodični ručak, a tokom večeri najkvalitetnija pića I najukusniju večeru nakon koje možete produžiti u luksuzne apartmane. Doživećte magične zalaske sunca I doživeti najlepše trenutke.

Flow splav apartmani osmišljeni su sa puno pažnje I dugo vremena kako bi svaki detalj činio poseban utisak I kako bi beograđanima I stranicma prikazao potpuno drugačiji stil uživanja. Nalazi se na Adi Ciganliji I nakon prve posete postaće vaše novo omiljeno mesto. Na splavu Flow pored svakodnevnog uživanja možete ogranizovati private proslave do maaksimalno 130 ljudi. I splav a i ambijent pogodni su za venčanja, kompanijske poslave, rođendane, krštenja, devojačke I momačke večeri itd. Takođe, pored časova joge imaćete priliku da se upoznate sa raznim energetskim I psihološkim tehnikama kao što su reiki, theta, regresija, hipnoza, kristaloterapija, shamballa, itd.

Što se tiče fantastičnog restorana, u ponudi je italijanska hrana I veliki izbor specijaliteta pa čak I vegetatijanskih i veganskih, a ukoliko se žurite tu je I hrana za poneti. Oni koji su imali prilike da isprobaju specijalitete splava Flow reći će vam koliko je zapravo svaki zalogaj ukusan veoma ukusan. Posetite splav Flow i priuštite sebi pravi dašak hedonizma.

Ulaz na Adu i Parking obezbedjen ispred objekta i besplatan je za sve goste. Kapacitet parkinga 35 vozila.SPLAV FLOW ADRESA

Savršeni splav za uživanje na visokom nivou, splav Flow nalazi se na adresi Ada Ciganlija 2, lokacija 18 Beograd.

 

SPLAV FLOW KONTAKT

Ukoliko želite da ulepšate sebi dan uživanjem na splav Flow ili proslaviti neki važan datum, možete nas kontaktirati pozivom na broj +381 63 559 988.

 

 

Slike Splav Flow

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Ne
ADRESA Splav Flow

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Marijana
Marijana
Savršenstvo na zemlji, i odmor za dušu i telo!
05.05.2020.