Restoran Hanan
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Hanan

Rezervacija Restoran Hanan

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Svetogorska 2, Beograd

Vidi na mapi

→ O RESTORANU HANAN

 

Restoran Hanan počeo je sa radom 28.12.2011. godine kao kafe poslastičarnica. U svojoj ponudi je tad imao samo arapske poslastice, tople napitke i bezalkoholna pića. Vremenom se objekat razvijao i u skladu sa potrebama posetilaca dodavao nove sadržaje, koji su halal.

Danas je to restoran koji svojim gostima uvek nudi nešto više, a na prvom mestu se izdvajamo vrhunskom ponudom libanskih jela. Prepoznatljiv je i po domaće spremljenom falafelu i humusu, a sem vrhunskih jela sa najrazlicitijim začinima, u ponudi su i libanski kolači, takođe pravljeni od strane vrhunskih majstora u Hananu, kao i razna pića, kokteli i neodoljivi originalni napici, koji se mogu probati samo u Hananu. 

Osim različitih jela, poslastica, velikog izbora pića, koktela, frapea i slično u restoranu Hanan svakog petka i subote gosti uživaju u trbušnom plesu, a za prave ljubitelje arapskog doživljaja tu su nargile.

Možete da probate i libanski pita hleb. Bez aditiva i konzervansa sa malim procentom soli (0,5 %). Hleb je zbog svog sastava neutralnog ukusa, to ga čini pogodnim za sva jela. Odličan je za umake, variva i uz sve vrste mesa. Možete ga filovati bilo kojom kombinacijom po svom izboru i napraviti ukusan sendvič. Hleb je rađen po viševekovnoj recepturi i već godinama se smatra najzdravijim hlebom u svetu. Bez sredine sa mekom i ukusnom korom koja se topi u ustima.

Restoran je idealan za sve ljude koji žele prijatnu atmosferu i opuštanje, kao i za poslovne sastanke i porodična okupljanja, proslave.

 

 

Ovde ćete doživeti miris i ukus orijenta u srcu Beograda.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Hanan:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Hanan:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card se koriste u restoranu Hanan.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Hanan.

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Hanan: 062/262-212 

Slike Restoran Hanan

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Hanan

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara