Restoran Hush Hush
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Restoran Hush Hush

Nicolas i Steady Beats
rezerviši: 062/262-212
Nenad Cvijetić
rezerviši: 062/262-212
Bend "Gas Duo"
rezerviši: 062/262-212
Teodora Baković
rezerviši: 062/262-212
Bend "Panta Rei"
rezerviši: 062/262-212
Mare Stambolija
rezerviši: 062/262-212
Online rezervacije

Rezervacija Restoran Hush Hush

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

11:00h- 02:00h

Muzika

Prigodna muzika

Kapacitet

200 ljudi

Restoran Hush Hush novootvoreni restoran u Beogradu, i nalazi se na dobro poznatoj adresi u Beton Hali Karađorđeva 2-4. Imajući u vidu da je smešten na jednoj od najatraktivnijijh lokacija u Beogradu, veoma brzo je postao primećen i veoma posećen.

Zbog svog veoma mod ernog i atraktivnog ambijenta restoran Hush Hush veoma brzo postao je mesto koje odiše pozitivnom energijom i veoma prijatnom atmosferom koja vam pruža prelep pogled na reku i novobeogradsku obalu, i čini moderanu oazu za lagano uživanje u degustaciji preukusnih zalogaja, vrhunski spremljenih i lagano ispijanje vašeg omiljenog pića.

U restoranu Hush Hush možete probati neke od najukusnijih specijaliteta koji će vas svojim egzotičnim ukusima ostaviti bez daha, i bez sumnje ćete se veoma brzo vratiti, željni da probate još. Koncept menija restorana Hush Hush nosi naziv “Balkan fusion” i pruša vam mnoštvo pažljivo biranih specijaliteta nacionalne, kao i internacionalne kuhinje spremljenih na vrhunski način.

U restoranu Hush Hush možete naći najkvalitetnija i najraznovrsnija pića, a svake nedelje od 13h – 18h, se možete vrhunski provesti i uživati u veoma prijatnoj atmosferi, u posebno pripremljenom dnevnom programu pod nazivom “Sunday Brunch”. Osoblje restorana Hush Hush veoma je profesionalno, ljubazno i uvek ćete biti najtoplije dočekani, kao i ispraćeni.

Kompletno osvežavajuć i inovantivni koncept restorana Hush Hush prosto ne može da se opiše rečima, to je nešto što jednostavno morate da iskusite.

Slike Restoran Hush Hush

Dodatne informacije

Parking

Gradski parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

ADRESA Restoran Hush Hush

Nova Godina - Restoran Hush Hush - Doček 2019

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Restoran Hush HushPiće Restoran Hush HushHrana Restoran Hush HushCena Restoran Hush HushKontakt Restoran Hush HushNOVA GODINA BEOGRAD - Restoran Hush Hush - DOCEK NOVE 2019. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2019 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062-262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2019. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

8 + 9 =
(2) Komentara
|Igor
|Igor
Bio u ponedeljak tamo i potpuno sam odusevljen uslugom i prostorom. Od mene 5 zvezdica kao izuzetno skromna ocena. Da moze, restoran Hush Hush bio dobio 10 zvezdica.
07.08.2018.
Restoran Hush Hush Beton Hala
Restoran Hush Hush Beton Hala
Možda jedan od najboljih restorana u Beton Hali. Dobra usluga, pristupačne cene za ovu lokaciju i predivni enterijer i eksterijer. Zato restoran Haš Haš zaslužuje 5 zvezdica.
26.07.2018.