Restoran Lemon Chilli
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Lemon Chilli

Rezervacija Restoran Lemon Chilli

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Zemunski Kej bb (ispred hotela Jugoslavija), Novi Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Jazz / Blues / Soul / Funk

Kapacitet

350 osoba

→ O RESTORANU LEMON CHILLI

 

Lemon Chili je smatraju mnogi, najlepši splav na Zemunskom keju, stvoren za opuštanje i uživanje.  Ujedno kažu i da je jedno od najprijatnih osveženja. Čekaju vas dobra muzika, čaroban enterijer i savršen pogled.

Splav se nalazi na mestu nekadašnjeg splava Kogo. Za enterijer su bili zaduženi vlasnici lokala. Prostor je uređen u rustičnom stilu, sa mnoštvom starinskih detalja, a prvo što ćete primetite kada zakoračite u lokal je veliki, kitnjasti luster.

Ceo splav je šaren, sve stolice su raznobojne i ima 350 sedećih mesta, dakle toliki mu je kapacitet. Terasa je natkrivena maskirnom mrežom, kojom se inače pokrivaju topovi.

U ponudi je preko 40 vrsta piva iz Srbije, Češke, Nemačke, Holandije, Danske, Belgije, Škotske i Amerike, 30 vrsta kafa, 60 vrsta žestokih pića, više od 30 etiketa vina i 40 vrsta koktela. Takođe, na Lemon Chiliju možete da probate i ekskluzivne viskije, Sinatra Jack Daniel’s i japanski Nikka.

Sve što se služi na Lemon Chiliju je jednostavno i jedinstveno. Obavezno je reći - i maštovito! Omišljeno je, pripremljeno i servirano tako da se jede prstima, uz maštovite sosove i zalogaje koji su posluženi taman tako da uživate.  Celokupna ponuda hrane osmišljena je, dakle, kao "finger food", tako da je pribor suvišan. Možete da probate slane grisine sa pršutom i "čepom" od masline, piletinu u verziji štapića pohovanih u panko prezlama uz hrskavu slaninicu, kao i slasna crispy (hrskava) krilca. Tu su i kobasice u Kozel pivu, pa atraktivni koktel gambori maštovito posluženi u martini čaši sa ameriken-sosom, kao i Lemon Chili file u formi komadića mesa tostiranog na vrućem tiganju sa tortiljom odozdo i trouglićima lajma i limuna odozgo. Sve to uz niz sosova u rasponu od terijaki i sweet chili, preko topljenog čedar sira sa čilijem do roštilj sosa sa vlašcem.  Naravno, obvavezni su i deserti, ako što su kolač od jabuke ili tiramisu krem.

 

Na ovom splavu se sluša džez, bluz, soul i fank, pa vas očekuju kvalitetne svirke.

 

→ MUZIKA:

Vrsta: Džez, bluz, soul i fank


Dinamika
: Živa muzika petkom i subotom.


Program
:

  • Petak: live music
  • Subota: live music

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Lemon Chilli restoran:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Lemon Chilli restoran:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Lemon Chilli: 062/262-212

Slike Restoran Lemon Chilli

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Lemon Chilli

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara