Restoran Lemon Chilli
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Lemon Chilli

Rezervacija Restoran Lemon Chilli

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Zemunski Kej bb (ispred hotela Jugoslavija), Novi Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Jazz / Blues / Soul / Funk

Kapacitet

350 osoba

→ O RESTORANU LEMON CHILLI

 

Lemon Chili je smatraju mnogi, najlepši splav na Zemunskom keju, stvoren za opuštanje i uživanje.  Ujedno kažu i da je jedno od najprijatnih osveženja. Čekaju vas dobra muzika, čaroban enterijer i savršen pogled.

Splav se nalazi na mestu nekadašnjeg splava Kogo. Za enterijer su bili zaduženi vlasnici lokala. Prostor je uređen u rustičnom stilu, sa mnoštvom starinskih detalja, a prvo što ćete primetite kada zakoračite u lokal je veliki, kitnjasti luster.

Ceo splav je šaren, sve stolice su raznobojne i ima 350 sedećih mesta, dakle toliki mu je kapacitet. Terasa je natkrivena maskirnom mrežom, kojom se inače pokrivaju topovi.

U ponudi je preko 40 vrsta piva iz Srbije, Češke, Nemačke, Holandije, Danske, Belgije, Škotske i Amerike, 30 vrsta kafa, 60 vrsta žestokih pića, više od 30 etiketa vina i 40 vrsta koktela. Takođe, na Lemon Chiliju možete da probate i ekskluzivne viskije, Sinatra Jack Daniel’s i japanski Nikka.

Sve što se služi na Lemon Chiliju je jednostavno i jedinstveno. Obavezno je reći - i maštovito! Omišljeno je, pripremljeno i servirano tako da se jede prstima, uz maštovite sosove i zalogaje koji su posluženi taman tako da uživate.  Celokupna ponuda hrane osmišljena je, dakle, kao "finger food", tako da je pribor suvišan. Možete da probate slane grisine sa pršutom i "čepom" od masline, piletinu u verziji štapića pohovanih u panko prezlama uz hrskavu slaninicu, kao i slasna crispy (hrskava) krilca. Tu su i kobasice u Kozel pivu, pa atraktivni koktel gambori maštovito posluženi u martini čaši sa ameriken-sosom, kao i Lemon Chili file u formi komadića mesa tostiranog na vrućem tiganju sa tortiljom odozdo i trouglićima lajma i limuna odozgo. Sve to uz niz sosova u rasponu od terijaki i sweet chili, preko topljenog čedar sira sa čilijem do roštilj sosa sa vlašcem.  Naravno, obvavezni su i deserti, ako što su kolač od jabuke ili tiramisu krem.

 

Na ovom splavu se sluša džez, bluz, soul i fank, pa vas očekuju kvalitetne svirke.

 

→ MUZIKA:

Vrsta: Džez, bluz, soul i fank


Dinamika
: Živa muzika petkom i subotom.


Program
:

  • Petak: live music
  • Subota: live music

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za Lemon Chilli restoran:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Lemon Chilli restoran:

Da, rezervacije se obavljaju preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.

Plaćanje kreditnim karticama:

Da. Visa i Master card.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik

Slična mesta:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Lemon Chilli: 062/262-212

Slike Restoran Lemon Chilli

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Lemon Chilli

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara