Restoran Princ
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran Princ

Rezervacija Restoran Princ

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Paštrovićeva 2, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 23:00

Kapacitet

300

Ako želite da proslavite vaš specijalan dan na malo drugačiji način, onda je pravo vreme da vas upoznamo sa očaravajućim restoranom ušuškanim na beogradskom hipodromu – restoran Princ. Ako ste zamišljali da vaše venčanje izgleda kao iz bajke, ovo je restoran koji će vam to priuštiti.

 

restoran princ

 

RESTORAN PRINC ZA PROSLAVE

Restoran Princ za proslave je idealno mesto iz nekoliko razloga. Pre svega, očaraće vas samo okruženje restorana koje preovladava prirodom, zatim impozantan enterijer restorana Princ koji odiše elegancijom nakon čega će vas zadiviti kompletan meni koji se osmišljen sa puno pažnje.

Mesto koje će zadovoljiti sva vaša čula, učiniće vaš dan zaista savršenim ukoliko im prepustite kompletnu organizaciju i dozvolite im da vas zadive u svakom smislu. Restoran se može pohvaliti timom profesionalaca kada su organizacije proslava u pitanju jer, iza sebe imaju godine iskustva zbog čega mogu garantovati da će vaša proslava biti zaista posebna.


Restoran Princ naglašava da je vrlo važno šta želite, o čemu maštate i u čemu zaista uživate.


Enterijer restorana Princ osmišljen je kombinacijom modernih i tradicionalnih detalja koji su svojim spajanjem učinili ovo mesto toliko drugačijim od ostalih. Kapacitet restorana je do 300 sedećih mesta, a u skladu sa vašim brojem zvanica, restoran se može preurediti prema vašim željama.

 

 

Doživite pravu magiju za vaš poseban dan, obradujte sebe i vaše goste mačignim ukusima restorana Princ. Svako jelo za vašu proslavu priprema se sa puno znanja i ljubavi kako biste poželeli iznova da se vraćate. Tokom letnjih dana imaćete jedinstvenu priliku da vaše sudbonosno „Da“ izgovorite pod vedrim nebom u očaravajućem okruženju restorana, uz cvrkut ptica i najlepšim bojama leta.

Neka vaš poseban dan bude propraćen prelepim slikama, najlepšom muzikom i atmosferom koju ćete doživeti samo u elegantnom restoranu Princ.

 

RESTORAN PRINC ADRESA

Restoran Princ nalazi se na sjajnoj lokaciji posebno kada su proslave u pitanju, na adresi Paštrovićeva 2, Beograd.

 

RESTORAN PRINC KONTAKT


Ukoliko biste želeli da ulepšate vašu proslavu čarobnim ambijentom i učinite da se vaši gosti osećaju prijatno tokom celog dana, restoran Princ je idealno mesto za sve vrste proslava. Rezervišite vaš termin pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

VIDEO

 

Slike Restoran Princ
ADRESA Restoran Princ

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Jovana
Jovana
Odličan restoran za svadbe!
12.03.2021.