Restoran Velika Skadarlija
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Velika Skadarlija

Rezervacija Restoran Velika Skadarlija

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Cetinjska 15, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 01:00

Muzika

Starogradska muzika

Restoran Velika skadarlija nalazi se u najlepšem delu Beograda, u popularnoj Skadarliji I sama lokacija već govori o tome Koliko je ovde atmosfera uvek na zavidnom nivou.

 

RESTORAN VELIKA SKADARLIJA BEOGRAD

Mesto koje odiše elegancijom I tradicijom, I mesto gde se spajaju najlepši ukusi nacionalnih I internacionalnih gastronomskih specijaliteta. Veoma prijatnog ambijeta, sigurni smo da ćete zavoleti ovaj restoran. Bilo da posetite restoran Skadarlija tokom dana ili noći, u svkom trenutku ćete potpuno uživati. Sam restoran odiše tradicijom a imaćete priliku da isprobate najfinija vina koja se savršeno uklapaju u njihove specijalitete I ponuda pića generalno je veoma bogata.

Usluga je vrlo prijatna I nenametljiva pa će vam I oni ulepšati boravak u ovom restoranu. Takođe, muzika će vas inspirisati I potpuno ćete se prepustiti melodijama starogadska muzike koja čini atmosferu još lepšom. Restoran Velika Skadarlija poseduje prelepu veliku baštu u letnjim danima koja je veoma lepo uređena.

Unutrašnji deo restorana je tradicionalno ukrašen I odiše elegancijom a slike sa zidova prikazuju Beograd kakav je nekada bio. Čak I ako poželite, restoran organizuje proslave koju možete organizovati po vašem ukusu a mi smo sigurni da ćete u restoranu Velika Skadarlija doživeit proslavu za pamćenje.

 

 

RESTORAN VELIKA SKADARLIJA ADRESA

Restoran sa tradicijom, Velika Skadarlija nalazi se na samom kraju Skadarlije, na adresi Skadarska 40c. Posetite restoran I rarumećete zbog čega je toliko poseban.

 

VELIKA SKADARLIJA KONTAKT

Ukoliko želite da rezervišete mesto u restoranu Velika Skadarlija, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Velika Skadarlija

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Velika Skadarlija

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara