Restoran Velika Skadarlija
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Velika Skadarlija

Rezervacija Restoran Velika Skadarlija

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Cetinjska 15, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 01:00

Muzika

Starogradska muzika

Restoran Velika skadarlija nalazi se u najlepšem delu Beograda, u popularnoj Skadarliji I sama lokacija već govori o tome Koliko je ovde atmosfera uvek na zavidnom nivou.

 

RESTORAN VELIKA SKADARLIJA BEOGRAD

Mesto koje odiše elegancijom I tradicijom, I mesto gde se spajaju najlepši ukusi nacionalnih I internacionalnih gastronomskih specijaliteta. Veoma prijatnog ambijeta, sigurni smo da ćete zavoleti ovaj restoran. Bilo da posetite restoran Skadarlija tokom dana ili noći, u svkom trenutku ćete potpuno uživati. Sam restoran odiše tradicijom a imaćete priliku da isprobate najfinija vina koja se savršeno uklapaju u njihove specijalitete I ponuda pića generalno je veoma bogata.

Usluga je vrlo prijatna I nenametljiva pa će vam I oni ulepšati boravak u ovom restoranu. Takođe, muzika će vas inspirisati I potpuno ćete se prepustiti melodijama starogadska muzike koja čini atmosferu još lepšom. Restoran Velika Skadarlija poseduje prelepu veliku baštu u letnjim danima koja je veoma lepo uređena.

Unutrašnji deo restorana je tradicionalno ukrašen I odiše elegancijom a slike sa zidova prikazuju Beograd kakav je nekada bio. Čak I ako poželite, restoran organizuje proslave koju možete organizovati po vašem ukusu a mi smo sigurni da ćete u restoranu Velika Skadarlija doživeit proslavu za pamćenje.

 

 

RESTORAN VELIKA SKADARLIJA ADRESA

Restoran sa tradicijom, Velika Skadarlija nalazi se na samom kraju Skadarlije, na adresi Skadarska 40c. Posetite restoran I rarumećete zbog čega je toliko poseban.

 

VELIKA SKADARLIJA KONTAKT

Ukoliko želite da rezervišete mesto u restoranu Velika Skadarlija, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Restoran Velika Skadarlija

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Restoran Velika Skadarlija

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara