Restoran X.Wang’s China Kitchen
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Restoran X.Wang’s China Kitchen

Rezervacija Restoran X.Wang’s China Kitchen

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kraljice Natalije 4, 11000 Belgrade, Serbia

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna

Ukoliko ste ljubitelj kineskih specijaliteta onda je sigurno da ćete zavoleti ovaj restoran. U moru restorana širom Beograda ovaj će vas očarati svojim ukusima toliko da ćete postati redovni gosti istog.

Dozvolite sebi čist hedonizam i dopustite da vas ovi čarobni ukusi restorana X.Wang's China Kitchen odvedu u daleku Kinu i probude sva vaša čula.

 

 

KINESKI RESTORAN X.WANG’S CHINA KITHCEN

 

 

Pre svega, polazimo od anterijera restorana. Enterijer restorana je vrlo prijatan i jednostavan, kombinacija drveta i industrijskog dizajna je upravo ono što će vam se takođe dopasti, ceo lokal je vrlo prijatan i dopadljiv pa će vam ručak u ovom restoranu biti jedinstven.

Svako ko je posetio restoran X.Wang’s China Kitchen kaže da su porcije baš velike i kvalitetne i da je svaki ukus bio fantastičan i priča za sebe. Iako nekome kineska jela izgledaju identično ovde ćete osetiti razliku u svakom ukusu i specijalitetu.

Što se osoblja tiče, u kuhinji se nalaze vrhunski i školovani majstori kineskih specijalteta zato budite uvereni da će vaše porcije biti pripremljene na jedinstven i poseban način.

 

 

RESTORAN X.WANG’S CHINA KITCHEN ADRESA

 

Prelepi restoran X.Wang’s China Kitchen nalazi se u samom srcu Beograda na prijatnom mestu, na adresi Kraljice Natalije br. 4. Ukoliko ste u prolazu posetite ovo mesto i uživajte u čarima kineske kuhinje.

 

 

X.WANG’S CHINA KITCHEN KONTAKT

Ukoliko želite da posetite ovaj jedinstveni i fantastični restoran i potrebna vam je rezervacija, to možete učiniti pozivom na broj 062/262—212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

 

Slike Restoran X.Wang’s China Kitchen

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran X.Wang’s China Kitchen

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Tatjana
Tatjana
Jako lepo mesto, predivni ukusi i usluga je divna! Rado se ovde vraćamo!
27.03.2020.
Sve ponude Nova godina