Splav Flow
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Program Splav Flow

Rezervacija Splav Flow

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ada Ciganlija 2, lokacija 18 Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00-01:00

Muzika

Prigodna

Kapacitet

200

U savršenom delu grada, na najlepšoj lokaciji za opuštanje, Beograd vam predstavlja potpuno novi koncept na reci Savi, splav restoran Flow. Ukoliko želite pravi hedonizam na rceci, splav Flow priuštiće vam uživanje koje do sada niste imali priliku da osetite.

 

 

SPLAV FLOW BEOGRAD

Splav Flow pored restorana, nudi apartmane I niz hedonističih zanimljivosti koje će vam se veoma dopasti. Tokom jutra nudi vam najlepšu jutarnju kaficu na reci, popodne kvalitetan poslovni Ili porodični ručak, a tokom večeri najkvalitetnija pića I najukusniju večeru nakon koje možete produžiti u luksuzne apartmane. Doživećte magične zalaske sunca I doživeti najlepše trenutke.

Flow splav apartmani osmišljeni su sa puno pažnje I dugo vremena kako bi svaki detalj činio poseban utisak I kako bi beograđanima I stranicma prikazao potpuno drugačiji stil uživanja. Nalazi se na Adi Ciganliji I nakon prve posete postaće vaše novo omiljeno mesto. Na splavu Flow proed svakodnevnog uživanja možete ogranizovati private proslave do maaksimalno 150 ljudi I splav a ambijent je pogodan za venčanja, kompanijske poslave, rođendane, krštenja, devojačke I momačke večeri itd. Takođe, pored časova joge imaćete priliku da se upoznate sa raznim energetskim I psihološkim tehnikama kao što su reiki, theta, regresija, hipnoza, kristaloterapija, shamballa

Što se tiče fantastičnog restorana, u ponudi je italijanska hrana I veliki izbor specijaliteta pa čak I vegetatijanskih, a ukoliko se žurite tu je I hrana za poneti. Oni koji su imali prilike da isprobaju specijalitete splava Flow reći će vam koliko je zapravo svaki zalogaj ukusan veoma ukusan. Posetite splav Flow i priuštite sebi pravi dašak hedonizma.

 

SPLAV FLOW ADRESA

Savršeni splav za uživanje na visokom nivou, splav Flow nalazi se na adresi Ada Ciganlija 2, lokacija 18 Beograd.

 

SPLAV FLOW KONTAKT

Ukoliko želite da ulepšate sebi dan uživanjem na splav Flow ili proslaviti neki važan datum, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Slike Splav Flow

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Splav Flow

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 4 =
(1) Komentara
Marijana
Marijana
Savršenstvo na zemlji, i odmor za dušu i telo!
05.05.2020.