Splav Čarda Stara koliba
- Rezervacije: 062-262-212
(3)

Program Splav Čarda Stara koliba

Rezervacija Splav Čarda Stara koliba

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće bb, Novi Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Tamburaška

Kapacitet

70 osoba

→ O SPLAVU ČARDA STARA KOLIBA

 

Splav-restoran Čarda Stara Koliba jedan je od najpoznatijih beogradskih restorana. Nalazi se na Ušću Save u Dunav, u relativnoj blizini Brankovog mosta. Sa njega se pogled pruža direktno prema Kalemegdanu i Velikom ratnom ostrvu, što ovom splavu daje elitnu poziciju i upotpunjuje užitak u njegovom naturalnom, odnosno prirodnom, ambijentu.

Tradicionalni specijaliteti, spremljeni na savremen način u modernoj, otvorenoj kuhinji Stare Kolibe, savršen su izbor za porodični ili poslovni ručak. 

Restoran Stara Koliba, zahvaljujući toplini enterijera u drvetu i romantičnoj poziciji sa pogledom na Dunav i Savu, savršen je izbor za manja venčanja i proslave u Beogradu. Kapacitet je do 70 osoba.

Meni splav-restorana Čarda Stara Koliba čine riblji specijaliteti, odnosno morska i rečna riba, ali i jela od mesa, pravljena po ukusu ljubitelja domaće kuhinje. Losos sa maslinama u sosu od račića ili rolovana piletina sa mozarela (mocarela) sirom i pršutom posebno će prijati uz svežu salatu i dobro vino. Ovo je idealna letnja kombinacija! Bez obzira koje jelo izaberete, plodove mora ili one s roštilja, preporuka kuće je da se na kraju obroka zasladite toplim palačinkama sa jabukama u karamel sosu. Savršen desert za savršen dan!

Čarda Stara Koliba, pored svoje delikatesne hrane, poznata je i po velikom izboru kvalitetnog vina, koja upotpunuju meni, ali i udobnoj, pravoj domaćoj atmosferi. Riblji restoran Stara Koliba izgledom potpuno odgovara svom bajkovitom nazivu, odnosno, izgrađen je u drvetu, što doprinosi opuštenom ambijentu.

Poseban štimung ovom restoranu daje muzika uživo, koju izvode tamburaši.

Radi vaše bezbednosti, a ne želeći da umanje ukupan doživljaj i boravak u prijatnoj atmosferi, Stara koliba je obezbedili u slučaju potrebe i bezbedan prevoz vas i vaših vozila do kućne adrese, odnosno destinacije koju vi odaberete. 

Vrhunska hrana i piće, profesionalno i ljubazno osoblje, čine riblji splav-restoran Čarda Stara Koliba visokopozicioniranim ugostiteljskim objektom u Beogradu, još od osnivanja, 2001. godine.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

Kontakt Stara Koliba za rezervacije:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Staru Kolibu:

Da, rezervacije se vrše direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Splav Stara koliba prima Visa i Master card.


Engleski jezik
:

Svi konobari i šankeri na Staroj Kolibi govore engleski jezik.


Slična mesta
:

 

→ Rezervacije i informacije za Staru Kolibu: 062/262-212

 

SPLAV ČARDA STARA KOLIBA LOKACIJA

 

Splav Čarda Stara Koliba je 20. splav u nizu splavova na Ušću, pored muzeja Savremene Umetnosti i sa ovakvom atraktivnom lokacijom ali i tamburaškom muzikom, pravi je biser u moru splavova koje imamo u Beogradu. Komšije splava Čarda Stara Koliba su: Splav Leonardo i splav Barakuda.

 

carda stara koliba lokacija

Slike Splav Čarda Stara koliba

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Splav Čarda Stara koliba

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
docek nove godine
docek nove godine
jedva cekam docek nove godine u beogradu na ovom slavu,svake godine je provod obecan
15.11.2019.
Stara Koliba Ušće
Stara Koliba Ušće
Prelepo! Zaista divno mesto:)
18.10.2019.
Star koliba carda
Star koliba carda
Najlepse mesto na samom Uscu!
18.10.2019.