Splav Čarda Stara koliba
- Rezervacije: 062-262-212
(3)

Program Splav Čarda Stara koliba

Rezervacija Splav Čarda Stara koliba

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće bb, Novi Beograd

Vidi na mapi

Muzika

Tamburaška

Kapacitet

70 osoba

→ O SPLAVU ČARDA STARA KOLIBA

 

Splav-restoran Čarda Stara Koliba jedan je od najpoznatijih beogradskih restorana. Nalazi se na Ušću Save u Dunav, u relativnoj blizini Brankovog mosta. Sa njega se pogled pruža direktno prema Kalemegdanu i Velikom ratnom ostrvu, što ovom splavu daje elitnu poziciju i upotpunjuje užitak u njegovom naturalnom, odnosno prirodnom, ambijentu.

Tradicionalni specijaliteti, spremljeni na savremen način u modernoj, otvorenoj kuhinji Stare Kolibe, savršen su izbor za porodični ili poslovni ručak. 

Restoran Stara Koliba, zahvaljujući toplini enterijera u drvetu i romantičnoj poziciji sa pogledom na Dunav i Savu, savršen je izbor za manja venčanja i proslave u Beogradu. Kapacitet je do 70 osoba.

Meni splav-restorana Čarda Stara Koliba čine riblji specijaliteti, odnosno morska i rečna riba, ali i jela od mesa, pravljena po ukusu ljubitelja domaće kuhinje. Losos sa maslinama u sosu od račića ili rolovana piletina sa mozarela (mocarela) sirom i pršutom posebno će prijati uz svežu salatu i dobro vino. Ovo je idealna letnja kombinacija! Bez obzira koje jelo izaberete, plodove mora ili one s roštilja, preporuka kuće je da se na kraju obroka zasladite toplim palačinkama sa jabukama u karamel sosu. Savršen desert za savršen dan!

Čarda Stara Koliba, pored svoje delikatesne hrane, poznata je i po velikom izboru kvalitetnog vina, koja upotpunuju meni, ali i udobnoj, pravoj domaćoj atmosferi. Riblji restoran Stara Koliba izgledom potpuno odgovara svom bajkovitom nazivu, odnosno, izgrađen je u drvetu, što doprinosi opuštenom ambijentu.

Poseban štimung ovom restoranu daje muzika uživo, koju izvode tamburaši.

Radi vaše bezbednosti, a ne želeći da umanje ukupan doživljaj i boravak u prijatnoj atmosferi, Stara koliba je obezbedili u slučaju potrebe i bezbedan prevoz vas i vaših vozila do kućne adrese, odnosno destinacije koju vi odaberete. 

Vrhunska hrana i piće, profesionalno i ljubazno osoblje, čine riblji splav-restoran Čarda Stara Koliba visokopozicioniranim ugostiteljskim objektom u Beogradu, još od osnivanja, 2001. godine.

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

Kontakt Stara Koliba za rezervacije:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za Staru Kolibu:

Da, rezervacije se vrše direktno preko sajta: www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Splav Stara koliba prima Visa i Master card.


Engleski jezik
:

Svi konobari i šankeri na Staroj Kolibi govore engleski jezik.


Slična mesta
:

 

→ Rezervacije i informacije za Staru Kolibu: 062/262-212

 

SPLAV ČARDA STARA KOLIBA LOKACIJA

 

Splav Čarda Stara Koliba je 20. splav u nizu splavova na Ušću, pored muzeja Savremene Umetnosti i sa ovakvom atraktivnom lokacijom ali i tamburaškom muzikom, pravi je biser u moru splavova koje imamo u Beogradu. Komšije splava Čarda Stara Koliba su: Splav Leonardo i splav Barakuda.

 

carda stara koliba lokacija

Slike Splav Čarda Stara koliba

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Splav Čarda Stara koliba

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
docek nove godine
docek nove godine
jedva cekam docek nove godine u beogradu na ovom slavu,svake godine je provod obecan
15.11.2019.
Stara Koliba Ušće
Stara Koliba Ušće
Prelepo! Zaista divno mesto:)
18.10.2019.
Star koliba carda
Star koliba carda
Najlepse mesto na samom Uscu!
18.10.2019.