Splav Fratelli
- Rezervacije: 062/262-212
(7)

Program Splav Fratelli

Rezervacija Splav Fratelli

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće 2b, Beograd, Novi Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

23:00h - 04:00h

Muzika

Pop / Folk

Kapacitet

400 Ljudi

Splav Fratelli idealno je mesto za pravo hedonističko uživanje na vodi. Nalazi se na idealnoj lokaciji, na ušću Save u Dunav sa fantastičnim pogledom na reku i Kalemegdan. U toku dana na splav možete doći sa prijateljima i lepšom polovinom na vrhunsku kafu ili preukusnu klopicu, a noću možete doći na mesto pravog ludila.

Ambijent splava Fratelli podređen je za maksimalni užitak i veoma je privlačan kad je izlazak u pitanju. Na splavu prosto ne postoji loše mesto i gde god da se nalazite uvek ste u centru dešavanja, bilo da se nalazite za barskim stolom, u separeu ili visokom sedenju. Ozvučenje i rasveta veoma su profesionalni i kvalitetni što će uz sve ostalo učiniti da vaš izlazak bude najbolji do sada.

Vlasnici splava Fratelli sa svojim bogatim i višegodišnjim iskustvom osmislili su veoma privlačan koncept koji garantuje mesto broj jedan među splavovima. Pažljivo biran repertoar, profesionalna usluga i odlična muzika garantuju nezaboravan provod.

Posetite novootvoreni splav Fratelli i doživite potpuno novo iskustvo. Rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212.

Slike Splav Fratelli

Dodatne informacije

Parking

Javni Parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Splav Fratelli

NOVA GODINA BEOGRAD - Splav Fratelli - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 7 =
(7) Komentara
docek nove godine
docek nove godine
jedva cekam docek nove godine u beogradu na ovom slavu,svake godine je provod obecan
15.11.2019.
teodora
teodora
hrana savrsena , toptoptop
22.05.2019.
Aleksandra
Aleksandra
Bila sam na ručku sa verenikom! Moram da pohvalim odličnu hranu i veoma ljubazno osoblje! Pogled je prelep kao i atmosfera! Sve preporuke! Definitivno ćemo doći ponovo, ali u noćni provod sledeći put! Svaka čast!
22.05.2019.
Splav Frateli
Splav Frateli
Baby Blue bend je jedan od top 10 bendoba ovog tipa u Beogradu. Živa svirka subotom na splavu Frateli je zaista fenomenalna. Super mesto posle vecere u nekom od restorana na Novom Beogradu.
26.08.2018.
Splav Frateli
Splav Frateli
Baby Blue bend je jedan od top 10 bendoba ovog tipa u Beogradu. Živa svirka subotom na splavu Frateli je zaista fenomenalna. Super mesto posle vecere u nekom od restorana na Novom Beogradu.
26.08.2018.
Marina
Marina
Vrh!!!! Frateli splav je stvarno otkrovenje za mene i moje drustvo!
02.08.2018.
Bojan
Bojan
Stvarno jedan od naj lepsih splavova koje sam ikada video u svom zivotu....
02.08.2018.