Splav Fratelli
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Program Splav Fratelli

Mladen Cvetanović i Marija Ana Smiljanić
rezerviši: 062-262-212
Baby Blue bend
rezerviši: 062-262-212
Online rezervacije

Rezervacija Splav Fratelli

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće 2b

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Pop / Folk

Kapacitet

Splav Fratelli idealno je mesto za pravo hedonističko uživanje na vodi. Nalazi se na idealnoj lokaciji, na ušću Save u Dunav sa fantastičnim pogledom na reku i Kalemegdan. U toku dana na splav možete doći sa prijateljima i lepšom polovinom na vrhunsku kafu ili preukusnu klopicu, a noću možete doći na mesto pravog ludila.

Ambijent splava Fratelli podređen je za maksimalni užitak i veoma je privlačan kad je izlazak u pitanju. Na splavu prosto ne postoji loše mesto i gde god da se nalazite uvek ste u centru dešavanja, bilo da se nalazite za barskim stolom, u separeu ili visokom sedenju. Ozvučenje i rasveta veoma su profesionalni i kvalitetni što će uz sve ostalo učiniti da vaš izlazak bude najbolji do sada.

Vlasnici splava Fratelli sa svojim bogatim i višegodišnjim iskustvom osmislili su veoma privlačan koncept koji garantuje mesto broj jedan među splavovima. Pažljivo biran repertoar, profesionalna usluga i odlična muzika garantuju nezaboravan provod.

Posetite novootvoreni splav Fratelli i doživite potpuno novo iskustvo. Rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212.

Slike Splav Fratelli

ADRESA Splav Fratelli

Nova Godina - Splav Fratelli - Docek 2018

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde.
Ekipa Kuda Večeras servisa za rezervacije želi Vam Srećnu Novu Godinu.

Srpska Nova Godina - Splav Fratelli - Docek 2018

Uskoro očekujemo da se objave informacije za doček Srpske Nove godine. Srpska Nova godina pada 13. Januara u subotu. Idealan dan za izlazak i proslavu praznika kakav je pravoslavna Nova godina.
Do tada za vise informacija o Novoj godini u Beogradu kliknite ovde.

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

8 + 9 =
(0) Komentara