Splav Kafana Ušće
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Splav Kafana Ušće

Rezervacija Splav Kafana Ušće

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ušće bb, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

23:00h - 04:00h

Muzika

Pop / Narodna

Kapacitet

400 osoba

Splav Kafana Ušće novo mesto lude i nezaboravne zabave u Beogradu. Nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, na adresi Ušće bb. Nema sumnje da će veoma brzo i lako postati jedno od popularnijih i omiljenijih mesta za beogradski noćni provod.

Splav kafana Ušće je najnovije mesto za izlaske u Beogradu, ali zbog svojih visokih kvaliteta poput veoma atraktivne lokacije, veoma privlačnog ambijenta, prelepog pogleda na Kalemegdan i zaista vrhunske atmosfere i energije ostavlja utisak kao da je jedan od starijih splavova naše prestonice. Muzički program splava kafane Ušće veoma je kvalitetan, a zajedno sa osobljem splava koje je veoma profesionalno i prijatno, već prilikom prve posete učiniće da se osećate prijatno i komforno kao da ste kod svoje kuće i uživaćete u kafanskom provodu kao pravi hedonista.

Osim svih sjajnih kvaliteta gore navedenih, splav kafana Ušće takođe poseduje i sopstveni parking koji se nalazi ispred samog splava. Budite deo najboljeg kafanskog provoda najluđe atmosfere na reci, posetite splav kafanu Ušće.

U kafani Ušće, najčešće nastupaju: Tribal Bend, Nemanja Staletović, X bend, Aleksandra Marjanović, Žile Hram i mnogi drugi. 

Dodatne informacije i rezervacije: 062/262-212

 

KAFAN UŠĆE MAPA PROSTORA

splav kafana usce mapa

Slike Splav Kafana Ušće

Dodatne informacije

Parking

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Splav Kafana Ušće

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 6 =
(3) Komentara
Mirko
Mirko
Zaista za novu kafanu, ovde je odličan provod! Mislim da će oni dugo dugo da traju.
10.08.2018.
kafana Ušće
kafana Ušće
Kafana na vodi i u modi:
03.08.2018.
Splav kafana Usce
Splav kafana Usce
Zimski Hua Hua! Top kafana za provod.
01.08.2018.