Splav Molti Baci
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Program Splav Molti Baci

Rezervacija Splav Molti Baci

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Ada Ciganlija bb Beograd, Čukarica

Vidi na mapi

Radno vreme

23:00h - 03:00h (ponedeljkom od 16:00h)

Muzika

Pop / Folk

Kapacitet

200 Ljudi

Splav Molti Baci nalazi se na Adi Ciganliji i jedno je od najpopularnijih mesta za provod na vodi. Pruža vrhunski užitak i nezaboravan provod.

Splav Molti Baci radi i u toku dana, tako da možete uživati uz dobru šoljicu kafe ili pažljivo napravljene koktele danju, a uveče doživeti spektakularan provod na istom mestu. Splav Molti Baci radi do 3h iza ponoći, i pruža nezaboravnu atmosferu. Sve je podređeno vašem najboljem provodu, tako da vas na splavu Molti Baci često očekuju promocije raznih vrsta alkoholnih pića.

Enterijer je moderno uređen, sa visokim stolovima oko kojih možete bezbrižno igrati uz dobru muziku, ali i mestima za sedenje. Splav Molti Baci muzički je konceptovan tako da zadovoljava ukuse različitih profila gostiju. U zavisnosti od dana koji izaberete za vaš provod na ovom popularnom mestu, moći ćete da uživete uz pop muziku i narodnu. Kada je živa svirka u pitanju, bendovi koji ovde nastupaju imaju veliko profesionalno iskustvo u svom poslu, i jedini cilj: da vaš provod na splavu Molti Baci bude prepričavan u superlativu! Ono što je sigurno, muzika ma kog žanra bila mora da zadovolji visoki kvalitet i drži vas na nogama tokom cele večeri. Atmosfera se uvek menja iz minuta u minut, tačnije postaje sve bolja i bolja, i uvek se traži makar još jedna pesma za kraj.

Splav Molti Baci kapaciteta je oko 200 ljudi, osoblje splava je izuzetno prijatno i ljubazno, a raspoloženje koje uvek vlada, zaista pozitivno.

Slike Splav Molti Baci

ADRESA Splav Molti Baci

Dodatne informacije

Parking

Javni Parking

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

DA

Pušenje

DA

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 9 =
(2) Komentara
Petar

Petar

Veoma ljubazno osoblje, niske cene, uzivancija na Adi. Slazem se sa Nikolom, sve preporuke!
26.05.2017. by Petar
Nikola

Nikola

Pravo kvalitetno opustanje na Adi. Splav je odlican. Stvarno sve preporuke! Nikola Acimic
23.05.2017. by Nikola