Splav Sokače
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Splav Sokače

Rezervacija Splav Sokače

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Čukarički rukavac, Radnička bb, Ada Ciganlija

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Splav Sokače letnja je verzija jednog od popularnijih mesta za izlazak u Beogradu, kafane Sokače. Ako ste voleli tokom zime da dolazite u kafanu Sokače, još više ćete voleti da dolazite i uživate u letnjoj verziji na splavu Sokače sa prelepim pogledom na novi most.

Splav Sokače smešten je uz novi most na Adi, sa velikom terasom na otvorenom i pravim kafanskim drvenim enterijerom. Tokom ovog leta moćićete da se opuštate i uživate na reci u pravoj kafanskoj atmosferi. Menadžment tim kafane Sokače daje garanciju da će splav Sokače zadovoljiti ukus svakog pravog boema i da ćete već nakon jedne posete postati redovan gost ovog splava.

Uživajte u ludim letnjim noćima u Beogradu sa pravim prijateljima u pravoj kafanskoj atmosferi i pravom kafanskom ambijentu, uživajte na splavu Sokače.

Slike Splav Sokače

ADRESA Splav Sokače

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 6 =
(3) Komentara
Splav Sokace

Splav Sokace

Splav Sokace i restoran Sokace mnogi cesto mesaju. Super mesto. Sa dusom.
29.08.2017. by Splav Sokace
Mikacha

Mikacha

Extra ste. Terasa je pravi pogodak, a i pogled na prelepi most kida. Bila sam malo skepticna kad sam cula drugarice gde idemo ybog lokacije, ali sam se grdno prevarila! Pohvale! :)
20.06.2017. by Mikacha
Splav Sokače

Splav Sokače

Super letnja verzija popularne kafane Sokače. Zagarantovan dobar provod i muzika!
13.06.2017. by Splav Sokače