Sunset Cocktail Cruise
- Rezervacije: 062-262-212
(2)

Program Sunset Cocktail Cruise

Rezervacija Sunset Cocktail Cruise

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Splav Pristan na Dunavskom keju preko puta S.C. Milan Gale Muškatirović

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

Sunset Cocktail Cruise predstavlja koncept pravog hedonizma na reci. Ako želite da uživate u nečemu drugačijem u odnosu na vašu svakodnevnicu, Sunset Cocktail Cruise je prilika koja će vas opustiti i sigurno oduševiti.

 

SUNSET COCKTAIL CRUISE BEOGRAD

 

Sunset Cocktail Cruise Beograd je osmišljen svima onima koji vole uživanje na reci, zrake sunca, kvalitetno druženje i prave letnje koktele. Zaplovite Dunavom i doživite sve čari reke koja će vam priuštiti nezaboravnu vožnju brodom.

Kada dođu vreli letnji dani, Sunset Cocktail Cruise je mesto koje će vas sigurno osvežiti povetarcem i talasima reke koja će vas dodatno osvežavati kao i neizostavni kokteli.

Polazna tačka ove uzbudljive avanture jeste splav Pristan koji se nalazi na Dorćolu na 25. maj, gde će vas dočekati ljubazna posada uz koju će vaše uživanje biti potpuno i sigurno. Uživaćete u neverovatnom pogledu na sve gradske atrakcije i istorijske znamenitosti kojima ćete se posebno diviti jer je pogled sa same reke neverovatan.

Okretanje sledi kod mosta na Adi i avantura se nastavlja sve do Gardoša gde ćete uživati u najlepšem zalasku sunca koji nema cenu. Cena karte iznosi 1.600,00 rsd po osobi i  i 2.000,00 rsd za VIP Sunset Cocktail Cruise i u cenu su uračunata dva koktela. Vožnja traje ukupno 2h i možete boraviti i na gornjoj i na donjoj palubi.

Spremite se za uzbudljivu vožnju brodom i uživajte u svim lepotama koje naša glavna prestonica pruža.

 

 

SUNSET COCKTAIL CRUISE ADRESA

 

Kao što smo pomenuli, Sunset Cocktail Cruise polazi kod splava Pristan na Dorćolu – 25. maj. Okupite ekipu i zajedno uživajte na reci!

 

SUNSET COCKTAIL CRUISE KONTAKT

 

Ukoliko ste rešili da uživate u Sunset Cocktail Cruise avanturi, obezbedite sebi i vašem društvu mesto pozivom na broj +381 64 2692 834.

Slike Sunset Cocktail Cruise

Dodatne informacije

Parking

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Sunset Cocktail Cruise

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Marko
Marko
Stvarno vrh stvar, uzivanje na maks. Ekipa vrhunska. Sve pohvale!
10.06.2021.
Nina
Nina
Preporuka za ovu avanturu,sve je bilo kako treba!
09.06.2021.