Yugoverse
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Yugoverse

Rezervacija Yugoverse

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Doživite nesvakidašnju avanturu u kojoj ćete osetiti pravi duh Beograda i bivše Jugoslavije, zato se spremite za mnoštvo iznenađenja u kojima ćete posebno uživati. Yugoverse predstavlja autentičnu organizaciju koja podrazumeva vožnju u old timer automobilima gde vas očekuje uzbudljiva vožnja kroz ceo Beograd i uz čiju turu ćete upoznati Beograd na potpuno drugačiji način. 

Ovo je sjajna prilika da se vratite u istoriju i prisetite se starinskih jugoslovenskih automobila koji su sređeni specijalno za ovu priliku koja se ne propušta. Pored Jugića kabrija, očekuje vas i vožnja sa Zastavom 750 i Zastavom 101.

Ono što mnoge oduševljava, jeste ideja da Yugoverse turom možete iznenaditi svoje drage ljude, učiniti neke proslave još uzbudljivijim ili priuštiti voljenoj osobi nesvakidašnju avanturu kroz Beograd.

 

YUGOVERSE BEOGRAD

 

Yugoverse Beograd je tu da vam obezbedi pravu avanturu, posebno turistima koji žele da osete sve čari Beograda na drugačiji način i upoznaju se sa našom istorijom. Ako i ti želiš da doživiš jedinstveno iskustvo uz Yugoverse Beograd, ovo je sjajna prilika da priuštiš sebi zabavu kakvu priželjkuješ. 


 

Koncept Yugoverse Beograd ture je osmišljen tako da vas lični vozač sačeka ispred vašeg hotela, a vi birate Yugoverse turu koju želite, a postoje dve opcije:

 

1. Vozač stiže po vas na željenu lokaciju, nakon čega vas vodi na prijatnu vožnju Yugom ili Zastavom kroz ceo Beograd kako biste imali priliku da ga vidite iz malo drugačije perspektive. Nakon toga, vozač vas vodi na čuveni splav Pristan gde ćete biti počasni gosti i uživati u premium piću i komforu. Očekuje vas prava beogradska zabava po čemu je naša glavna prestonica na daleko poznata.

 

2. Vozač dolazi po vas na dogovorenu lokaciju i vodi vas u razgledanje Beograda iz old timer automobila i uživanje u svemu što Beograd kao glavna prestonica nudi. Nakon toga, vozač vas vozi na vašu željenu lokaciju.

 

Ovo je odlična prilika za autentičan provod i buđenje nostalgije gde ćete se prisetiti koliko je sve nekada bilo lepo i drugačije, a Yugoverse Beograd tura je avantura koji nikada nećete zaboraviti! Spremite se za nezaboravne trenutke u kojima ćete uživati sa vašim prijateljima i ne propustite priliku da uživate u Beogradu na pravi način!

Pozovite broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite vašu Yugoverse turu već danas!

 

Slike Yugoverse

Dodatne informacije

Parking

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Yugoverse

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dzoni
Dzoni
Prošle godine bili su nam prijatelji iz inostranstva i pokupili smo ih ispred hotela Jugom i Zastavom koji su odlično sređeni, bilo je iskreno baš dobro i svaka čast za ovu ideju!
17.06.2022.