Restoran Sakura
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Restoran Sakura

Rezervacija Restoran Sakura

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

ADRESA: Karađorđeva 2-4, Beograd.

INFO&REZ: 062/780-100

Restoran „Sakura“ smešten je na jednoj od najomiljenijih lokacija za provod i opuštanje. Soficistiranost ovog restorana ogleda se u vrhunskim ukusima azijske kuhinje i predivnim pogledom na ušće Save u Dunav. Nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4.

Prema rečima Biljane Frlog PR menadžera restorana „Sakura“, restoran će ostati veran poznatoj istočnjačkoj tradiciji pravljenja jela, ali će zahvaljujuci kuvarima koje vodi Roy Villalobos svako jelo biti inovativnije i očaravajuće za sve one koji su ljubitelji ove kuhinje.

Reć „Sakura“ na japanskom jeziku znači cvet trešnje, dok će osnova menija biti neka od tradicionalnih jela Japana, Koreje, Kine, Tajlanda i Vijetnama, predstavljena na totalno urban način.

U ponudi će biti jela kao sto su sveže meso sa granitom od japanske limete, black cod-bakalar iz japanskog mora, soya sos sa ikrom od lososa, suši, brancin „usuzukuri“. Bogata paleta pića sa glamuroznom koktel kartom i podrumom sa više od 1500 vina iz celog sveta koja će moci da se konzumiraju na čašu još jedna je od pogodnosti restorana „Sakura“.

Putujte dalekim istokom na obali Save u restoranu „Sakura“  , u srcu Beograda.

ADRESA Restoran Sakura

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Sakura

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Sakura

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ocene korisnika:
Ocene korisnika:
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 6 =
(3) Komentara

Gordana

Jela azijske kuhinje su mi uvek bila fascinantna i sada konačno imam priliku da u njima i uživam. Ponuda je nesvakidašnje dobra! Od srce Gordana Jocić.
24.05.2017. by Gordana

Restoran Sakura

Ozbiljno dobra ponuda. Bravo za restoran Sakura. Banzai!!!
15.05.2017. by Restoran Sakura

Srdjan

Sakura, mesto za urbane samuraje :)
27.03.2017. by Srdjan