Restoran Solunac
- Rezervacije: 062/262-212
(5)

Program Restoran Solunac

Rezervacija Restoran Solunac

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Vidi na mapi

Radno vreme

Muzika

Kapacitet

Galerija

Restoran Solunac nalazi se u donjem delu Dorćola, na adresi Dunavska 25, u centru grada, a opet sklonjen od ulice i svakodnevice. Kapacitet restorana je 150 gostiju u zatvorenom delu, a terasa sa prirodnim borovim hladom može da primi oko 100 gostiju, i tu je i parking za 50 automobila.

U sklopu restorana nalazi se odvojen kutak (Etno kuća) koji je idalan za sve vrste slavlja sa kapacitetom za oko 50 gostiju. Radno vreme restorana je od devet sati do jedan iza ponoći, a vikendom se to vreme produžuje dva sata. Nedeljom restoran radi do 22h i tada se organizuju porodični ručkovi, sa posebnim menijem za decu. Sam restoran se nalazi ispod Kalemegdanske tvrđave za koju mnogi kažu da ima jedan od najlepših pogleda na ušće Save u Dunav i do koje se stiže za desetak minuta šetnje.

Na programu tokom nedelje je živa svirka tamburaša, akustične muzike i muzike sa ozvučenjem. Svi koji su tražili mesto sa dušom, mesto na kom će moći da se opuste i uživaju u hrani, piću, kvalitetnoj muzici i lepom društvu dobili su svoju kuću. Osoblje restorana Solunac je ljubazno, profesionalno i na najbolji način predstvalja kako jedan restoran sa savršenom ponudom, tako i ono najbolje što dolazi iz naše lepe zemlje.

ADRESA Restoran Solunac

Dodatne informacije

Vrste i uslovi rezervacija

Restoran Solunac

Napomena za rezervacije

Cene pića

Restoran Solunac

*Napomene

Cene su okvirne i podlozne promenama

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 8 =
(5) Komentara

Davor Jokic

Sve preporuke za ambijent i muziku uz sjajan izbor klope! Tople preporuke!
03.02.2017. by Davor Jokic

Milica Bjelic

Na programu tokom nedelje je živa svirka tamburaša, akustične muzike i muzike sa ozvučenjem.
03.02.2017. by Milica Bjelic

Miona Radic

Dominantno mesto za domino dame! ;) :D
03.02.2017. by Miona Radic

Dragica Milic

Apsolutno najbolji restoran sa predivnim ambijentom i divnim uslovima za prelepu romanticnu muziku uz ogroman izvor pica!
03.02.2017. by Dragica Milic

Igor Djelic

Kapacitet restorana je 150 gostiju u zatvorenom delu, a terasa sa prirodnim borovim hladom može da primi oko 100 gostiju, i tu je i parking za 50 automobila sto predstavlja idealno mesto za malu svadbu ili neku intimniju proslavu i svakako vrhunski provod je zagarnatovan!
03.02.2017. by Igor Djelic