Aca Živanović

(0)


ACA ŽIVANOVIĆ BIOGRAFIJA
 


Aleksandar Živanović poznatiji kao Aca Živanović je srpski pevač rođen 17. maja 1990. godine u Kragujevcu. Sa petnaest godina se preselio u Beograd gde je završio muzičku školu Kornelije Stanković. Tokom školovanja je dostigao veoma dobre rezultate i još više unapredio svoj talenat za muziku.

Već sa pet godina je počeo da peva i učestvovao na mnogim festivalima. 2003. godine je učestvovao na festivali sa pesmom Čija si od Tošeta Proeskog i osvojio prvu nagradu, dok je 2014. godine na dečjem festivalu Deca pevaju hitove nastupio sa pesmom Da sam znao za koju je sam napisao tekst, muziku i aranžman.

Takođe, učestvovao je u popularnom takmičenju Pinkove Zvezde gde je stigao do polufinala.

 

ACA ŽIVANOVIĆ DISKOGRAFIJA


Od početka svoje karijere pa sve do sada je objavio jedan album i nekoliko singlova i dueta. Neke od tih pesama su:

  • I opet bih ko pre
  • Ja te još uvek volim (Duet sa Gabrijelom Pejčev)
  • Totalni pijanac
  • Boli me


Njegovu najslušaniju pesmu na YouTube možete poslušati na linku ispod:

 

ACA ŽIVANOVIĆ NASTUPI


U dosadašnjoj karijeri iza sebe ima veliki broj nastupa u beogradskim noćnim klubovima, a i vrlo je čest gost na svečanim proslavama poput svadbe i venčanja. Neki od noćnih klubova su: Gradska Kafana, splav Bridge, kafana Tarapana i mnogi drugi.

 

KONTAKT 


Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: