Aleksa Perović

(0)

ALEKSA PEROVIĆ BIOGRAFIJA 


Aleksa Perović
je mladi srpski pop pevač i kantautor, rođen 28. septembra 1995. godine u Kraljevu. Tokom srednje škole bavio se pevanjem, te je svoju školu predstavljao na mnogim takmičenjima.

Nakon završene srednje škole Aleksa se prijavio za prvu sezonu muzičkog takmičenja X Factor Adria, gde je sa mentorkom Eminom Jahović stigao do finala. Posle završetka takmičenja, Aleksa je stekao veoma veliku popularnost u gradu, pa je snimio svoju prvu pesmu 2014. godine pod nazivom Neću da se zaljubim, a odmah naredne godine snimio je i drugu pesmu koja se zove Voleti ne prestajem.

Aleksa Perović je bio učesnik veoma popularnog takmičenja Zvezde Granda, gde je dobio veoma dobre komentare žirija, pa je samim tim i proglašen za pobednika takmičenja po mišljenju žirija.

 

Njegovu najslušaniju autorsku pesmu možete poslušati na linku ispod: 

 

ALEKSA PEROVIĆ NOVA GODINA 

 

Za sve ljubitelje dobrog  ritma i spektakularne novogodišnje atmosfere, doček Nove godine uz Aleksu Perovića idealna je izbor koji garantuje nezaboravan provod.

Pratite kudaveceras.rs i prvi saznajte gde će ovaj harizmatični pevač svojim nastupom učiniti da dolazeća Nova godina započne na najlepši mogući način.

 

KONTAKT:

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: