Amel Ćurić

(9)

AMEL ĆURIĆ BIOGRAFIJA

Amel Ćurić je bosanskohercegovački pop – rock muzičar, rođen 7. avgusta 1980. godine u Gračanici, Bosna i Hercegovina. Muzikom je počeo da se bavi sa osam godina, nakon što je pokazao interesovanje za harmoniku i sevdalinku, i s obzirom na to roditelji su ga upisali u muzičku školu. Sa početkom rata u BiH muzička škola prestaje sa radom, tako da je svoje prve akorde na gitari naučio u ratnom skloništu i ujedno probudio zainteresovanost za rok muziku.

Svoju profesionalnu pop – rok karijeru je započeo 2003. godine kada je pobedio u superfinalu prvog bosanskohercegovačkog muzičkog takmičenja OBN Music Talentsa koji je održan 14. decembra 2003. godine u Sarajevu.

U junu 2015. godine Amel pobeđuje u talent show-u X Factor Adria, sastavljenom od svih zemalja bivše Jugoslavije (osim Slovenije).

 

AMEL ĆURIĆ DISKOGRAFIJA

U dosadašnjoj karijeri objavio je jedan studijski album i nekoliko singl numera. Svoj prvi studijski album objavio je 2006. godine pod nazivom Urnebes.

Singl pesme koje je objavio su:

  • Neizdrživo
  • Mijenjam ovaj grad
  • Kost (duet sa Eminom Jahović)
  • Hipohondar
  • Upaljač
  • Dobro veče, tugo
  • Niko
  • Te zime
  • Moje zauvijek


Njegova do sada najslušanija pesma na YouTube je duet sa Eminom Jahović, a tu pesmu možete poslušati na linku ispod:

 

AMEL ĆURIĆ NASTUPI

Amel Ćurić nastupao je po prvi put u Restoran klubu Baraka, gde je napravio fantastičnu atmosferu. Nastupao je i u klubu Kasina, zajedno sa koleginicom Eminom Jahović. 

 

AMEL ĆURIĆ NOVA GODINA

Da li će fantastični Amel za predstojeći doček Nove godine nastupiti u Beogradu ili negde u regionu, možete ekskluzivno saznati ukoliko redovno pratite naš portal Nova godina, na kome vas očekuju najpotpunije informacije o svim novogodišnjim dešavanjima u Srbiji i regionu.

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani da rezervišete nastup nekih od velikih zvezda sa našeg sajta, za vašu privatnu proslavu možete nas kontaktirati na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: