Ana Nikolić

(750)

 

 

Ana Nikolić je jedna od najpoznatijih i najuspešnijih pevačica na našem regionu. Kao takva, do danas ima veliki broj hitova koji se i dan, danas i te kako slušaju.

 

ANA NIKOLIC BIOGRAFIJA

Ana Nikolić rođena je 27.09.1978. godine u Jagodini, a svoje detinjstvo provela je u Paraćinu gde je završila jezičku gimnaziju. Muzičku akademiju je završila u Berlinu. Svoju muzičku karijeru započela je nakon selidbe u Beograd i nastupima na splavovima.

1998. godine se prvi put pojavila na televiziji u emisiji 3K DUR gde je otpevala pesmu „Kolačići“ od Marine Perazić.

2003. godine objavila je svoju prvu pesmu „Januar“ kojoj je napravila pravu senzaciju a pesma je odmah postala veliki hit. Nakon ovog nastupa, osvojila je nagradu za debitanstski nastup. Nakon toga snimila je album pod istim nazivom „Januar“ koji je prošao veoma uspešno i izdvojile su se pesme „Vatra“, „Prica skitnica“, „Atina“, „Moj klub“ itd.

Sarađivala je sa Marinom Tucaković i Milijem. Iste godine proglašena je za pevačicu godine i osvojila nagradu, kao i nagradu za album godine.

2004. godine Ana Nikolić proglašena je za otkriće godine.

2006. godine vratila se nakon kraće pauze sa pesmom „Romale Romali“ na Beoviziji i napravila spektakularan nastup i sa kojom je osvojila četvrto mesto.

2007. godine izdala je album „Devojka od čokolade“ u saradnji sa City Records-om i Miligramom gde je gotova svaka pesma postala veoma popularna.

2008. je objavila album najvećih hitova uz dve nove pesme „Šizofrenija“ i „Ekstaza“.

2010. godine izbacila je najuspešniji album do tada. „Mafia Caffe“ je bio naziv albuma uz istoimenu pesmu našle su se i pesme „Mišo moj“, „Džukelo“, „Zla barbika“ i ostale i gotovo svaka je bila najslušanija.

2012. godine je objavila pesmu i spot „Baksuze“ i iznajmila je najboljeg svetskog koreografa Tristana Templa koji je sarađivao do tada sa Kylie Minogue.

2013. godine objavljen je album „Milion dolara“ gde se našla istoimena pesma u duetu sa Nikolijom a pesma je doživela neviđeni uspeh.

Nakon pauze, 2015. godine je izbacila pesmu „Voli me,voli me“ u saradnji sa Damirom Handanovićem i Marinom Tucaković.

2016. godine objavljen je album „Labilna“ u saradnji sa tadašnjim suprugom, Rastom .

Sve do danas Ana je nastupala širom regiona i Srbije a u Beogradu je nastupala na splavovima poput splava Port , splava River , restorana Ušće Nacionalna klasa itd.

 

 

ANA NIKOLIC ALBUMI

2003. Januar

2006. Devojka od čokolade

2008. Platinum collection

2010. Mafia caffé

2013. Milion dolara

2016. Labilna

2020. Klinika

 

ANA NIKOLIĆ NOVA GODINA

 

Dobro je poznato da vas uz Anu Nikolić  očekuje najluđi provod za doček Nove godine, što je nebrojeno puta već dokazala.

Izdvojićemo samo neke od spektakularnih novogodišnjih nastupa Ane Nikolić o kojima se i dan danas priča:      

  • doček 2011. godine, diskoteka Sparta u Budvi
  • doček 2012. godine, splav Bolivud
  • doček 2014. godine, hotel Hyatt
  • doček 2015. godine, hotel Metropol
  • doček 2016. godine, hotel Grand na Kopaoniku, gde su zajedno nastupili Ana Nikolić i Ćemo
  • doček 2017. godine, City Hall club
  • doček 2018. godine, klub Kasina i hotel Metropol, zajednički nastup Ane Nikolić i Jelene Rozge

Kada je u pitanju predstojeća Nova godina i neponovljiv provod kakav samo Ana Nikolić može da priredi, informišite se o svim detaljima na našem portalu www.kudaveceras.rs i rezervišite mesto na vreme.

 

KONTAKT:

 

Ukoliko biste želeli nekog DJ-a, pevača ili bend sa naše liste kako bi vam ulepšao privatnu proslavu, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

  

U linku ispod poslušajte pesme velike zvezde Ane Nikolić:

 

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi