Anastasija Raznatovic

(0)

 

Ova mlada i veoma popularna pevačica Anastasija Ražnatović, ujedno i ćerka srpske pop folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Rođena je u Beogradu 25. maja 1998. godine.

 

ANASTASIJA RAZNATOVIC BIOGRAFIJA


Anastasija Ražnatović je srpska pop pevačica, koja je svoju muzičku karijeru započela 2018. godine sa pesmom Savršen par koji je za jako kratko vreme dostigao veliki broj pregleda na YouTube. Pre nego što je snimila prvi singl, bavila je se manekenstvom, odnosno zaštitno je lice bundi Inverno Caldo. Takođe, izjavila je da nema prevelike ambicije da se bavi pevanjem.

Anastasija je veoma popularna u Srbiji, što govori da do sada ima skoro milion pratilaca na instagramu.

 

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NOVA GODINA

 

Nakon četiri godine karijere tokom koje je bila bez nastupa, Anastasija Ražnatović održala je u martu 2022. svoj prvi nastup u životu, i to u Parizu, gde je nastupila sa poznatim muzičarem Coby-jem.

Da li će želja armije fanova atraktivne Anastasije da je uživo vide u nekom od prestoničkih klubova i u njenom nastupu uživaju za doček Nove godine biti ispunjena, ekskluzivno možete saznati na Nova godina Beograd. Tamo vas očekuju najpotpunije informacije o svim novogodišnjim dešavanjima u Srbiji i regionu.

 

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PESME


Izbacila je nekoliko singliva, koji broje po nekoliko miliona pregleda. Neke od njih su Volim te, Heroina, Rane, Savršen par. Pesme možete poslušati na linku ispod.

 

ANASTASTIJA RAZNATOVIC SLIKE

anastasija raznatovic slike

anastasija raznatovic slike anastasija raznatovic slike anastasija raznatovic slike

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara