Coby

(25)

 

COBY BIOGRAFIJA

Slobodan Veljković koji je svima poznatiji kao Coby, rođen je 11.04.1985. godine u Beogradu. On je pre svega srpski reper, producent i tekstopisac. Vrlo je poseban zbog svog jedinstvenog stila po čemu je svima dobro poznat mešajući folk muziku sa zapadnjačkim repom. Njegov jedinstveni pečat glasi "Cobi, jesi ti radio traku?" koje možete čuti na početku svake pesme. 

Osnovnu školu završio je u Prokuplju, a srednju školu završio je u Nišu. Već tada uveliko je radio muziku kada je i upoznao veći broj repera. 2007 godine preselio se u Beograd i tada je počeo da radi za Basiviti čiji je vlasnik Reksona, a nakon toga otišli su u New York i tamo nastavili sad sa muzikom. Poznato je da je Coby napravio za Rastu pesmu "Kawasaki" nakon koje je doživeo neverovatnu popularnost. Njih dvojica se poznaju odavno i već tada su uveliko radili zajedno.

Posebno je postao popularan kada je ujedno i pevao u pesmi  "Ideš za Kanadu" 2015. godine koja je dostigla veliku popularnost. Coby danas sarađuje sa najvećim zvezdama sa Balkana i ujedno i priprema albume. Ko nije znao, Coby je sarađivao i sa velikim svetskim zvezdama kao što su Rick Ross i French Montana. 

 

Coby često nastupa širom Evrope i u Beogradskim klubovimasplavovima gde možete uživati u njegovim dinamičnim nastupima. 

 

COBY NOVA GODINA

Coby je za doček 2022. godine nastupio na Sava Promenadi, zajedno sa Goranom Bregovićem, Tifom, Sašom Kovačevićem i Angelinom. Po mišljenju mnogih, ova ekipa sjajnih izvođača priredila je najbolji i najposećeniji doček Nove godine u gradu.

Želite li da među prvima saznate gde će Coby nastupiti za naredni doček i nabavite karte na vreme, pratite Nova godina Beograd gde vas očekuju sve informacije o organizovanim dočecima i novogodišnjim žurkama u Beogradu.

 

COBY PESME 

Neki od najpopularnijih hitova koje je on napravio jesu:

To nisam bio ja -2013

Ideš za Kanadu (feat THC) - 2015

Džek i džoni (feat Konekt) - 2016

Krvavi Balkan (feat THC) - 2017

Rambo - 2018

4 strane sveta - 2018

Zver - 2019

Mala plava (feat Nataša Bekvalac) - 2019

Biseri iz blata - 2019

Leto je - 2019

Moja braća - 2019

Pravi rep - 2019

Devedesete- 2020

Tabak mala - 2020

Zlatno dete - 2022

 

U linku ispod možete poslušati dve njegove fantastične pesme "Devedesete" i "Leto je":

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za svadbu? Pogledajte celu ponudu bendova za proslave na našem sajtu i pozovite nas na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) radi daljeg dogovora. 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi