Bend Muzička Mašina

(0)

MUZIČKA MAŠINA BEND BIOGRAFIJA

 

Bend Muzička mašina je osnovan 1997. godine i danas ga čine šest talentovanih muzičara. Mogu se pohvaliti sa činjenicom da sviraju jednako dobro domaći i strani pop rok, kao i narodnjake. Njihovi nastupi se ne zaboravljaju lako, zato što prave fantastičnu atmosferu izvođenjem njihovog širokog repertoara na venčanjima i svadbama kao i ostalim privatnim proslavama. 

 

Njihov promo snimak možete pogledati na linku ispod: 

 

 

NASTUPI BEND MUZIČKA MAŠINA

 

Muzička Mašina bend vrlo često možete čuti na nekim od beogradskih splavova, klubova i kafana. A neki od klubova gde nastupaju su: bar Barakasplav Sindikatrestoran Boutique 3 i drugi. 

 

Nova godina je još jedna prilika da uživamo u njihovom uvek fantastičnom nastupu. Dinamično novogodišnje veče ispunjeno pozitivnom energijom i sjajnim raspoloženjem priredilu su u klubu Baraka, restoranu Džentlmen i dama i mnogim drugim popularnim mestima.

A gde ćete moći do zore da se veselite na njihovom narednom novogodišnjem nastupu, saznaćete na kudaveceras.rs, na kome istovremeno možete i obaviti kupovinu karata.

 

KONTAKT 

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: