Bojan Marović

(1)

BOJAN MAROVIĆ BIOGRAFIJA

Bojan Marović je crnogorski pop pevač koji je rođen 21. maja 1984. godine u Podgorici. Još od malih nogu pokazivao je talenat za muziku, te je nakon srednje muzičke škole, upisao i završio muzičku akademiju na Cetinju, smer violončelo.

Za osamnaesti rođendan od majke je dobio pesmu pod nazivomViše te nema sa kojom je osvojio prvo mesto na Večeri novih zvezda. To je bio samo početak njegovih uspeha na muzičkim takmičenjima širom regiona.

 

BOJAN MAROVIĆ DISKOGRAFIJA


U dosadašnjoj karijeri Bojan Marović je objavio 3 albuma, i nekoliko singl pesama sa kojima se predstavljao na muzičkim festivalima širom regiona. Neki od njegovih hitova koji se i dan danas slušaju su Tebi je lako, Kao ti, Vise te nema, Neka te ljubi i drugi.

Njegovu pesmu sa najviše pregleda možete poslušati na linku ispod:

 

 

BOJAN MAROVIĆ NASTUPI


Bojan iza sebe ima jako veliki broj nastupa u regionu, ali i po mnogobrojnim klubovima i barovima u Beogradu a neki od njih su Santo Domingo, klub KasinaSky Lounge (Bar na vrhu hotela Hilton),  i mnogi drugi.

 

S obzirom da svaki njegov nastup odlikuje izuzetno vesela i razigrana atmosfera, s nestrpljenjem iščekujemo informaciju gde ćemo uz Bojana Marovića moći da uživamo kada je naredni doček Nove godine u pitanju.

 
KONTAKT:


Ukoliko biste želeli da angažujete jedan od bendova ili pevača iz naše ponude za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, to možete učiniti pozivom na broj telefona 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: