Bonez MC

(0)

 

Bonez MC, čije je pravo ime Džon Lorenc Mozer, jedan je od najpoznatijih umetnika, producenata, denshol i hip hop muzičke scene. Pored samostalnog izvođenja, član je nemačkog sastava 187 Strassenbande. Bonez se na muzičkoj sceni pojavio 2006, godine u pomenutoj grupi koja je tada izdala svoj prvi album. 

 

 

BONEZ MC BIOGRAFIJA

 

Bonez MC je svoj prvi solo album izdao 2008. godine pod nazivom "Mehr geht nicht", gde se pojavio kao gost i popularni reper Gzuz. Ovaj album naišao je na veliku pažnju kako sbog kvaliteta muzike, tako i zbog činjenice da se na njemu pronašla 21 pesma. 

Godine 2009. izdao je i svoj drugi po redu album, ali je ovog puta drugi album imao ukupno 3 pesme i zove se " Freetracks & Exclusives". Svoj treći album objavio je 2012. godine pod nazivom "Krampfhaft Kriminell".

Bonez je danas jedan od najpopularnijih umetnika u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj koji je više puta nagrađivan. Gotovo sve TOP muzičke liste osvojio je zajedno sa reperom RAF Camora sa kojim redovno sarađuje. 

 

 

BONEZ MC NOVA GODINA

 

Fanovi u Srbiji se nadaju da će u skorije vreme imati priliku da čuju uživo popularnog Bonez MC-ija, a mnogi se slažu da bi upravo njegov nastup za doček Nove godine bio prava poslastica.

 

 

U nastavku poslušajte hitove popularnog repera Bonez:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi