RAF CAMORA

(0)

 

RAF Camora, poznatiji kao Raphael Raguči jedan je od najpoznatijih svetskih repera čija je muzika iz dana u dan sve slušanija. U pitanju je reper iz Švajcarske koji je rođen 04.06.1984. godine, ali je odrastao u Austriji gde je i započeo svoju rap karijeru. Raf Camora danas živi u Berlinu odakle stvara svoju muziku koju danas sluša ceo svet.

Svoju muzičku karijeru započeo je davne 2002. godine i do dan, danas postigao izuzetan uspeh na kojem mu mnogi mogu pozavideti. 

 

 

RAF CAMORA BIOGRAFIJA

 

Raf Camora nije imao baš jednostavan život, jer je u nekom trenutku svog života pobegao od kuće i živeo na ulicama Beča. Sa 17. godina je počeo karijeru sa francuskim bendom Assaut Mystik, a zatim osnovao i bend Balkan Express zajedno sa reperom Jošijem. Ubrzo je usledio prvi album pod nazivom "Family Bizz". Do 2009. godine usledila su još 2 albuma koji su kao i prvi, zabeležili veliko interesovanje publike.

Godine 2010. promenio je svoje umetničko ime u RAF 3.0 i potpisao ugovor sa izdavačkom kućom iz Beča gde je objavio još 2 albuma koji su takođe odlično prošli.

Već 2013. godine vratio se svom prvom pseudonimu RAF Camora i osnovao je svoju izdavačku kuću "Indipendenza". Ne tako davno, godine 2016. izdao je albume "Ghøst" i "Anthrazit". Vrlo brzo, oba albuma su dostigla velike uspehe na nemačkim, austrijskim i švajcarskim top listama.

Raf Camora poznat je i po saradnji sa velikim muzičkim zvezdama iz celog sveta, a neki od njih su Bonez MCGzuzMaxwell. Ubrzo je usledio i album 2018. godine zajedno sa Bonez-om, a svoj poslednji album objavio je 2021. godine.

Ako slušate domaću muziku, onda sigurno znate da je RAF Camora snimio i sada već čuvenu pesmu "100%" zajedno sa velikom muzičkom zvezdom Senidah koju možete poslušati u nastavku teksta.

Takođe, ogroman uspeh u Srbiji i regionu doživele su i numere "Criminal", "Nema bolje" i "Zove Vienna", koje je snimio sa Jalom i Bubom.

RAF Camora nastupao je i u Srbiji, i to na popularnom splavu Tag gde je interesovanje za njegov nastup bilo izuzetno veliko i veoma posećeno.

 

 

RAF CAMORA NOVA GODINA

 

Nova godina Beograd na kojoj bi nastupio RAF Camora san je mnogoborjnih obožavalaca ovog mega popularnog repera.

Da li će im se želja ove godine i ostvariti, saznaćete ukoliko redovno pratite docek.rs, na kome vas očekuju sva aktuelna novogodišnja dešavanja, informacije o nastupima izvođača, kao i mogućnost rezervacije i kupovine karata.

 

 

U nastavku poslušajte neke od velikih hitova popularnog hip hopera RAF Camora:

  

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi