Gzuz

(1)

 

Kristofer Džonas Klaus, poznatiji kao Gzuz jedan je od najpopularnijih nemačkih repera koji se može pohvaliti internacionalnom karijerom. Pored solo karijere, malo ko zna je je Gzuz bio i član hamburške hip hop grupe 187 Strassenbande. Pseudonim Gzuz je skraćenica za "Ghetto Zeug unzensiert" (Necenzurisane geto stvari).

 

GZUZ BIOGRAFIJA

 

Gzuz je jedan od repera koji spada u kategoriju "Bad boy" likova jer je u oktobru 2010. osuđen je na tri godine i šest meseci zatvora zbog pljačke. Tokom njegovog odsustva, ulična banda  pod nazivom "187" je otišla na turneju Slobodan Gzuz 2012. godine i prodavala Gzuz robu, kao što su "Slobodan Gzuz" majice.

Nakon što je izašao iz pritvora, 2014. godine  izdao je zajedno sa Bonez-om album High & hungrig, koji je ušao u top najboljih albuma u Nemačkoj. Godine 2015. i 2016. objavio je još 2 albuma koji su izazvali veliku pažnju i koji su se ponovo našli na nemačkim top listama.

Najveći pomak u njegovoj karijeri desio se nakon što je izazvao pažnju u Americi, nakon što je Worldstar Hip Hop objavio video za njegovu pesmu "Was Hast Du Gedacht" u februaru 2018. godine. Guz je jedan od repera koji je sarađivao sa poznatim reperom RAF Camora, Bonez-om, Maxwell-om, i mnogim drugim.

 

U nastavku poslušajte nekoliko rap hitova popularnog repera Gzuz:

 

 

 

GZUZ NOVA GODINA

 

Da li će čuveni Gzuz za predstojeći doček Nove godine nastupiti u nekom evropskom gradu ili, možda, u Beogradu, možete ekskluzivno saznati ukoliko pratite portal Nova godina Beograd, na kome vas očekuju najpotpunije informacije o svim novogodišnjim aktuelnostima u Srbiji i regionu.

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi