Maxwell

(20)

 

Maxwell je jedan od najpoznatijih nemačkih repera koji je već nekoliko godina unazad poznat po velikim hitovima. Njegova popularnost stigla je kako do Srbije, tako i do daleke Amerike. Maxwell je član poznate nemačke grupe 187 Strassenbande koju čine najpopularniji nemački reperi.

 

MAXWELL BIOGRAFIJA

 

Maxwell je rođen 23.03.1993. godine i živi u Nemačkoj. Njegovo pravo ime je Maxwell Kwabena Schaden. Do sada je snimio veliki broj hitova i sarađivao sa drugim popularnim reperima. Maxwell je deo grupe 187 Strassenbande  koju takođe čine i GzuzBonez MC i RAF Camora

Znajući je RAF Camora nastupao na splavu Tag ovog leta, očekujemo celu hip hop ekipu iz Nemačke ponovo kod nas. 

 

MAXWELL NOVA GODINA

Sa nestrpljenjem čekamo informaciju i da li će, možda, Maxwell ulepšati doček Nove godine  u Beogradu i zato pratite naš sajt i među prvima saznajte tu informaciju.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Maxwell:

  

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi