DeVito

(7)

 

David Ljubenović poznatiji kao DeVito je rođen 5. maja 1995. godine u Kragujevcu, a na početku svoje karijere bavio je se fotografijom i imao je svoj foto – studio. Nakon preseljenja u Beograd, počeo je ozbiljnije da se bavi video produkcijom, gde je sarađivao sa Mc Stojanom, Aca Lukasom, Vuk Mobom, Milicom Pavlović i mnogim drugim.

 

DEVITO BIOGRAFIJA 


Pored fotografske karijere, David je u Kragujevcu povremeno nastupao u Domu omladine. Kako bi razdvojio ova dva posla, odlučio je da se u muzici predstavlja kao DeVito, dok se u spotovima pojavljivao sa maskom. Prvi pesmu kao Devito objavio je u duetu sa Leonom pod nazivom Alal Vera koja je izašla 2018. godine. Nakon toga, objavio je još nekoliko pesama u saradnji sa Basivitijem, ali učestvovao je i u projektu za seriju Juzni vetar.

 

DEVITO PESME 


Tokom karijere objavio je preko deset pesama, od kojih su mnogi postali hitovi. Snimio je hit sa Teodorom Džehverović pod nazivom Vudu, a pesmu možete poslušati na linku ispod:

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za proslavu? Pogledajte kompletnu ponudu bendova za proslave na našem sajtu i kontaktirajte nas na 062 262 212 radi daljeg dogovora.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi