Do daske bend

(45)

 

 

Ako planirate privatnu proslavu na kojoj ćete se kvalitetno i nezaboravno provesti sa Vašim gostima, Do daske bend je odličan muzički odabir koji će vas zasigurno ostaviti bez reči. Priuštite sebi magične trenutke koji se dugo pamte, a upravo to će vam obezbediti sjajni Do daske bend. U pitanju su iskusni i veoma talentovani muzičari čiji je cilj da vaša proslava bude proslavljena na visokom nivou i da se svi zajedno dobro provedete. 

 

 

DO DASKE BEND BIOGRAFIJA

 

Do daske bend je specijalan bend za sve vrste proslava koji iza sebe ima veliki broj uspešnih svirki koje se i dan, danas prepričavaju. Ukoliko želite da atmosfera za vaš poseban dan bude na zavidnom nivou, Do daske bend je tu da učini svaki vaš trenutak čarobnim. Bend Do daske je vokalno - instrumentalni bend koji je nastao 2015. godine sa ciljem da sve proslave učine dinamičnim, razigranim, veselim i jedinstvenim. 

Protekle godine svedoče o tome koliko su popularni, sa obzirom da su jedan od najtraženijih bendova u Srbiji za sve vrste proslava. Što se instrumenata tiče, bend čine klavijatura i gitara, a tu su i muški i ženski vokal, kao i prateći vokali.

Svojim savršenim i uigranim načinom nastupanja, definitivno su jedinstveni i zvuče zaista neverovatno. Svaka pesma otpevana je s' ljubavlju i velikom emocijom, što se može videti i na njima tokom nastupa. 

Do daske bend muzički repertoar je veoma raznovrsan i obiluje narodnim, pop/rock hitovima, zabavnim pesmama, a kao bend raspoloženi su za svaku vrstu dogovora kada je muzika u pitanju.

Ono što izdvaja bend Do daske od mnogih drugih bendova, jeste dinamičnost i uvek odlično raspoloženje tokom nastupa. Njihova vizija jeste da vi i vaši gosti budete nasmejani i raspoloženi tokom cele proslave, što je njihov najveći uspeh i dokaz da idu u pravom smeru.

Pored privatnih proslava, Do daske bend nastupao je i u popularnim beogradskim lokalima poput lokala Druga kuća, splav Uzbuna, restoran Monument, splav kafana Ušće, itd.

Neka vaša proslava bilo kog tipa bude proslavljena u dobrom raspoloženju i odličnoj energiji svih prisutnih, i neka vaše slavlje bude zaista jedinstveno i nezaboravno uz popularni bend Do daske!

 

Do daske bend Nova godina

 

Ukoliko ste ljubitelj prave novogodišnje atmosfere i dobrog provoda, sigurni smo da će Nova godina uz Do daske bend i ispuniti i prevazići sva vaša očekivanja. Pratite nas i prvi saznajte gde će ovaj fantastični bend nastupiti za predstojeći doček Nove godine.

 

U nastavku uživajte u njihovom izvođenju i sjajno energiji koja se i na videu može prepoznati:

 

 

 

 

 

 

 

DO DASKE BEND CENA

 

Sa obzirom na veliku popularnost Do daske benda, sigurno vas interesuje cena nastupa. Iako veoma popularni, cena je pristupačna svima onima koji žele odličan provod na proslavi, a kompletne informacije o ceni i bendu možete dobiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp). 

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi