Restoran Monument
- Rezervacije: 062-262-212
(0)

Program Restoran Monument

Rezervacija Restoran Monument

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Na četiri lokacije u Beogradu

Vidi na mapi

Muzika

Prigodna muzika

→ O RESTORANU MONUMENT 

 

Koncept MONUMENT restorana jasno je isplaniran prema potrebama sredine, zasnovan na autentičnom jelovniku, brzoj i kvalitetnoj usluzi, dobroj atmosferi i zabavi. U brend Monument uloženo je znanje proisteklo iz 20. iskustva sticanog kroz široki spektar urbanih ugostiteljskih delatnosti.

Ime brenda potiče od istorijskog spomenika "Milošev amam" – turskog kupatila izgrađenog u okviru Savamalskog dvorca kneza Miloša Obrenovića – koji se nalazi u okviru prvog kafe-restorana MONUMENT u Beogradu. Koncept popularizacije spomenika kulture kroz svoje ugostiteljske objekte, daje brendu MONUMENT poseban sadržaj i omogućava prirodno uklapanje u svaku sredinu.

Monument kafe-restorani sastoje se iz tri celine: restoranskog, vinskog i kafe-poslastičarskog dela. Ukoliko se nalazite u vinskom delu, naša topla preporuka jeste vino Vukoje koje dolazi iz prelepog Trebinja, a tu je i njihova vinska galerija Vukoje koju takođe možete posetiti na Dorćolu i pronaći i druga prestižna vina. 

Restoranski deo

Restoranski deo zasniva se na izvornoj mediteranskoj kuhinji. Upotrebom isključivo prirodnih namirnica i začina, te njihovom brzom termičkom obradom, dobijaju jela sa bogatim sastavom minerala i vitamina čija se aroma pamti.

Kroz koncept zdrave ishrane u jelovniku izdvajaju veliki izbor salata, koje po svojoj energetskoj vrednosti i gramaturi, kao i atraktivnoj recepturi, predstavljaju savršen spoj za idelan obrok.

U ponudi se, pored salata, nalazi i veliki izbor homemade pasta, pizza i od skoro u ponudi jela možete naći i domaće specijalitete, kuvana domaća jela po receptima naših baka, jela ispod sača, jela sa roštilja od mesa koje se sa posebnom pažnjom i na poseban način obrađuju i pripremaju u mesarama.

Vinski deo

U MONUMENT vinskoj ponudi izdvajaju veliki izbor crvenih i belih vina, kao i penušava i desertna vina. Veoma veliku ponudu domaćih, ali i stranih etiketa, svakodnevno pokušavaju da oplemee sa novim etiketama i sve većom i kvalitetnijom ponudom dobrih i kvalitetnih vina.

Kafe - poslastičarski deo

Pored velikog izbora kafa, specifičnost ponude predstavljaju sveže-ceđeni sokovi (kombinacije različitog voća i povrća), kao i voćni tanjir (kombinacija voća sa medom, sladoledom ili čokoladom). Sve poslastice prave se od svežih namirnica. Svi kolači, testo, filovi i kremovi prave se po originalnim recepturama i svežim dobro odabranim sastojcima sa dodatkom MONUMENT ŠMEKA.

Monument se nalazi na četiri adrese:

MONUMENT AMAM – Admirala Geprata 14 
MONUMENT TC UŠĆE – TC Ušće, lokal 1.56 Bulevar Mihajla Pupina 4 
MONUMENT DELTA CITY – TC Delta City, lokal 167a, Jurija Gagarina 16 
MONUMENT BIG Fashion Shopping Center – TC BIG Fashion Shopping Center, Višnjička 84

 

→ NAPOMENE ZA REZERVACIJE

 

Kontakt za rezervacije za restoran Monument:

062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)

 

Elektronske rezervacije za restoran Monument:

Da, preko sajta www.kudaveceras.rs

 

→ DODATNE INFORMACIJE

 

Parking:

Da.


Plaćanje kreditnim karticama
:

Da. Visa i Master card se koriste u restoranu Monument.

Engleski jezik:

Konobari i šankeri govore engleski jezik u restoranu Monument.


Slična mesta
:

 

→ Rezervacije i informacije za restoran Monument: 062/262-212 

Slike Restoran Monument

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Restoran Monument

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara