Vinska galerija Vukoje
- Rezervacije: 062-262-212
(1)

Program Vinska galerija Vukoje

Rezervacija Vinska galerija Vukoje

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Strahinjića Bana 27, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

pon-čet 12-22h / petak-subota 12-24h

Muzika

Prikladna muzika

Kapacitet

25

Vinska galerija Vukoje je pravo hedonističko mesto za sve one koji uživaju u autentičnim ukusima najrazličitijih sorti vina i doživljavaju svaku čašu vina na poseban način.

Vinarija Vukoje jedna je od najznačajnijih hercegovačkih vinskih kuća već dugi niz godina, a sada je otvorila i Vinsku galeriju Vukoje koja se nalazi u srcu Beograda gde imate priliku da degustirate njihova jedinstvena vina. Zaplovite u svet magičnih ukusa i doživite nesvakidašnje iskustvo koje će vam pružiti vinska galerija Vukoje.

 

VINSKA GALERIJA VUKOJE BEOGRAD

 

 

Vinska galerija Vukoje Beograd predstavlja pravu malu oazu hercegovačkih vina i njihovih ukusa koji su uvek jedinstveni i neodoljivi. Ukoliko niste bili u prilici da isprobate vina iz čuvenog Trebinja, sada imate tu mogućnost zahvaljujući vinskoj galeriji Vukoje u samom centru Beograda. Autentična vinska galerija Vukoje okuplja različite tipove ljudi koji gaje istu ljubav prema vinu i uživaju u njihovim ukusima.

Vinska galerija Vukoje Beograd je zapravo Wine club & shop jer na jednom mestu možete videti prave poznavaoce vina, a pored toga ovo mesto pravi je odabir za one koji svojim najdražima pažljivo biraju poklon koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Prilikom posete vinskoj galeriji Vukoje očekuje vas sertifikovani somelijer, uvek ljubazno i edukovano osoblje koji će vam biti na raspolaganju pri izboru vrhunskih vina i selekciji pažljivo biranih zalogaja.

 

 

Sam ambijent vinska galerija Vukoje Beograd odiše neizmernom elegancijom i sofisticiranim stilom, kako biste uživali u svakom trenutku tokom posete ovog jedinstvenog mesta. Sve je osmišljeno u cilju potpunog uživanja i hedonističkih trenutaka koji se ne zaboravljaju.

Prostor namenjen posebnim prilikama – od važnih sastanaka do privatnih prilika kada posetioci žele da uživaju u odabranom krugu prijatelja i ušuškanoj atmosferi. U ovoj vinariji možete organizovati i različite poslovne događaje, radne doručke i ručkove, prezentacije i slična dešavanja. Prostor poseduje kompletnu opremu za audio i video prezentacije, što je savršena prilika za nove poslovne izazove uz najlepša vina poznate vinarije Vukoje.

 

 

PODRUMI VUKOJE

 

 

Podrumi Vukoje postoje već četiri decenije, od godine 1982. i bave se ograničenom proizvodnjom vrhunskih vina u kojima ćete s' ljubavlju uživati. Podrumi Vukoje vode se isključivo kvalitetom, što je rezultat njihovog velikog uspeha koji su postigli kako u našim okolnim zemljama, tako i u inostranstvu.

Podrumi Vukoje dobitnici su preko 150 zlatnih medalja na različitim internacionalnim i nacionalnim takmičenjima, a zbog mnogih priznanja proglašeni su najboljim nacionalnim proizvođačem u BiH. Ovo su glavni razlozi zbog kojih mnogi sa velikim zadovoljstvom degustiraju njihova vina koji zaista ostavljaju poseban utisak.

Doživite autentične ukuse koji ostavljaju poseban utisak na svakog degustatora i čine svaki trenutak prijatnjijim i opuštajućim. Vinska galerija Vukoje Vas sa zadovoljstvom očekuje kako bi vam pružili pravu eksploziju ukusa kada su vina u pitanju.

Pored originalnog vina etikete Vukoje, u vinariji možete pronaći još preko 100 različitih etiketa vina iz regiona i sveta. Njih možete kupiti u shopu, a takođe i degustirati tokom posete kako biste pronašli vino po svom ukusu.

Kod vinske galerije Vukoje nalazi se javni parking - 2 zona za one koji dolaze kolima.

Redakcija Kuda večeras sa velikim zadovoljstvom preporučuje ovaj jedinstveni lokal.

 

VINSKA GALERIJA VUKOJE BEOGRAD ADRESA

 

Ukoliko vas interesuje gde se tačno nalazi vinska galerija Vukoje Beograd, nalazi se na Dorćolu i to u samom centru zbivanja, a adresa je Strahinjića Bana 27, Beograd.

 

VINSKA GALERIJA VUKOJE BEOGRAD KONTAKT

 

Isplanirajte svoj dan i učinite ga nezaboravnim, posetite vinsku Galeriju Vukoje i uživajte u autentičnim ukusima, a rezervaciju i sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 066/80-27-047. Više o vinskoj galeriji Vukoje možete pogledati na njihovoj Instagram stranici klikom na link ovde.

 

Slike Vinska galerija Vukoje

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Vinska galerija Vukoje

Najčešća pitanja

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Dejana
Dejana
Sve pohvale za koncept, naročito za ekskluzivna vina koja su odlična.
01.04.2022.