Free cats bend

(0)

 

Free cats bend je jedinstveni bend koji vam garantuje vrhunsku zabavu i neverovatan zvuk. Ukoliko ste ljubitelj muzike koja traje i koja vraća u davnu prošlost, Free cats bend je bend koji će vas zaista oboriti sa nogu. U pitanju su školovani i talentovani muzičari koji uživaju u svojim nastupima i sviraju s ljubavlju.

 

FREE CATS BEND BIOGRAFIJA

 

Free Cats band čine vrhunski muzičari koji se bave postmodernim zvukom i izvode poznate pop, rok i jazz standarde u svom specifičnom i jedinstvenom stilu. Zahvaljujući čaroliji koja se dešava dok sviraju, Free cats bend nastupa širom naše zemlje u raznim ambijentima i imaju veoma značajan broj nastupa u lokalima poput Jazz caffeOur pub, Đura bar, Hotel Moskva, u restoranu Easy na Adi ciganliji, u restoranu Bistro Mali pijac, itd.

  

FREE CATS BEND NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju aktuelna dešavanja kada je u pitanju Nova godina, kao i gde će se Free Cats Bend postarati za spektakularan doček Nove godine, posetite kudaveceras.rs  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sva pitanja, informacije, kupovinu karata i rezervacije.

 

FREE CATS BEND CLANOVI

 

Stefan Lazarević- truba, vokal

Sergej Bockov- kontrabas

Nikola Radosavljević- gitara

Igor Stanković-bubanj

 

 

U nastavku uživajte u njihovim melodijama koje će vas sigurno ostaviti bez daha:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi