Get Lucky Band

(24)

GET LUCKY BAND BIOGRAFIJA

 

Get Lucky Band iz Beograda broji sedmoro vrhunskih, školovanih i iskusnih muzičara koji uvek paze na to da naprave odličnu atmosferu na vašoj privatnoj proslavi. Svaki nastup Get Lucky Bend-a je ispunjen atraktivnim scenskim izgledom muzičara, pozitivnom energijom i sjajnim repertoarom kojim raspolažu. Get Lucky Band je idealan bend za venčanje, svadbu i ostale privatne proslave. 

 

Promo snimak Get Lucky Bend-a možete pogledati na linku ispod: 

 

 

 

GET LUCKY BAND NOVA GODINA

 

Get Lucky Band postao je jedan od sinonima za najbolji provod Nova godina Beograd.

Ova grupa vrhunskih muzičara ostala je upamćena po fantastičnim nastupima za doček Nove godine održanim u Glamoure Event Centru u Zemunu i restoranu Savanova na Savskom šetalištu.

Pored neospornih muzičkih kvaliteta I bogatog repertoara, prepoznatljivi su po širenju pozitivne energije i zato toliko omiljeni kod publike svih generacija.

A gde ćete moći da uživate u njihovom narednom novogodišnjem nastupu, saznaćete ukoliko pratite novagod.com.

 

KONTAKT 

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: