Irina Arsenijević

(1)

 

Irina Arsenijević, jedna od sada već poznatih pevačica koju javnost poznaje zahvaljujući učešću u muzičkom takmičenju Srećna zvezda: Prvi srpski talenat gde je predstavila svoj talenat 2011. godine po prvi put, a zatim se 2014. godine prijavila za takmičenje Pinkove zvezdice. 

 

IRINA ARSENIJEVIĆ BIOGRAFIJA

 

Irina Arsenijević jedna je od naših najuspešnijih pevačica čiji talenat i glas se mnogima dopadaju. Rođena je 01. februara 2003. godine u Šimanovcima, kod Beograda. Irina je po zanimanju srpska pevačica, ali i pozorišna i glasovna glumica. Svoju prvi pesmu objavila je 2017. godine pod nazivom "Drugačija" ,a odmah 2018. godine objavila je i drugu pesmu "Nemoj biti taj lik".

Obe pesme naišla su na veliko zadovoljstvo publike, kao i treća pesma "Šta je svet bez ljubavi" koja je bila namenjena za dečiju epsmu Evrovizije, ali ipak niej pobedila.

Godine 2018. ponovo se prijavila za učešće Pinkove zvezdice All stars gde je dosta privukla pažnju na sebe svojim talentom. I dan, danas aktivno se bavi glumom u „Akademiji zabave i umetnosti” i sinhronizacijom animiranih i igranih filmova na srpskom jeziku.

Irina Arsenijević često nastupa u beogradskim lokalima zajedno sa Nikolom Milenković, a neki od njih su kafana Barberikafana Bulevarkafana Bajka, i mnogi drugi.

Takođe, zajedno sa Nikolom, Irina će za doček Nove godine 2023 nastupati na popularnom splavu Uzbuna Nova godina

 

 

U nastavku poslušajte sjajne pesme prelepe Irine Arsenijević:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani da rezervišete nastup nekih od velikih zvezda sa našeg sajta, za vašu privatnu proslavu možete nas kontaktirati na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi