Johnny i Workersi Bend

(0)

JOHNNY I WORKERSI BEND BIOGRAFIJA

 

Johnny i Workersi bend osnovan je 2014. godine od sadašnjeg frontmena grupe Nikole Jakovljevića. Na ideju da osnuje bend došao je nakon nastupa na Sunčanim skalama sa pesmom Sergeja Ćetkovića pod nazivom Laku noć. Nakon toga okuplja ekipu i kreću da nastupaju u beogradskim noćnim klubovima i kafanama.

U saradnji sa Damirom Handanovićem i Marinom Tucaković uradili su njihovu prvu pesmu pod nazivom Živi život svoj sa potpisom Johnny i Workersi benda. Pesmu možete poslušati na linku ispod:

 

JOHNNY I WORKERSI BEND NASTUPI

 

Johnny i Workersi iza sebe imaju jako veliki broj nastupa, kako na privatnim i korporativnim proslavama, tako i u noćnim klubovima širom Srbije i regiona.

Neki od noćnih klubovima i kafanama u Beogradu gde su nastupali su: Gradska Kafana, kafana Druga Kućakafana Ona Moja i mnoge druge.

Za doček Nove godine 2019. nastupali su kafani Stara Pesma. Još uvek nije objavljeno gde će nastupati Johnny i Workersi za doček Nove godine 2020.

 

JOHNNY I WORKERSI KONTAKT

 

Ako ste zainteresovani za nastup Johnny i Workersi benda za vašu privatnu (svadba ili venčanje) ili korporativnu proslavu, možete nas kontaktirati putem telefona 062/262-212 kao i putem SMS, Viber, WhatsApp poruke.

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara