La Perla bend

(0)

LA PERLA BEND BIOGRAFIJA

La Perla Bend je bend iz Beograda i u svom sastavu trenutno ima 4 člana. A oni su:

  • Žarko Madžić - Frontmen benda, vokal, mnogi ga još nazivaju i srpski Antonio Banderas, dolazi sa Novog Beograda, a u slobodno vreme voli da čita knjige i da ide u teretanu. Jedan period svog života radio je kao privatni profesionalni vozač limuzine za Japansku i Francusku firmu sa sedištem u Beogradu. Takmiči se u sezoni Zvezde granda 2019/2020 . Za Novu godinu nastupao je u prelepom ambijentu event centra Ser Gilles.

  • Igor Kaćevac – U bendu svira gitaru, voli da se bavi sportom, sa 17 godina je igrao prvu seniorsku košarkašku ligu Srbije. Takođe voli da čita knjige, povremeno radi kao studijski gitarista, snimao je pesme za Katarinu Grujić , Marinu Visković, Janu, Radu Manojlović i mnoge druge. Na privatnim proslavama kao što su svadbe i venčanja nastupao je sa Milošem Brkićem, Mirom Škorić, Snežanom Đurišić i mnogim drugima.

  • Anđela Kostić – Ženski vokal, inače u slobodno vreme svira violinu, takmičila se u Zvezdama Granda, nastupala je u Shisha Hill , Shisha Bar , splav Konzulat i drugi.

  • Pavle Nešić – Klavijatura, svira i gitaru, radi akustične svirke


Imaju veoma raznovrstan repertoar, domaći pop – rok, Ex-Yu, novokomponovani komercijalni hitovi, i još mnogo toga.

 

LA PERLA BEND NASTUPI

Ovaj četvoročlani bend na svojim nastupima pravi fantastičnu atmosferu. Nastupali su u dosta lokala u Beogradu, a neki od njih su: Boutique 3, kafana Gaučosi, Santo Domingo, Cross, i mnogi drugi klubovi.

Event centri gde su nastupali kao bend za svadbe i venčanja su: Atlantis Event Centar, Brod Karibi, Vila Jelena i mnogi drugi.

 

KONTAKT.

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara