Lukijan Ivanović

(11)

LUKIJAN IVANOVIĆ BIOGRAFIJA

 

Mladi talentovani kantautor iz Banjaluke Lukijan Ivanović koji je postao poznat široj regiji nakon učešća u prvoj sezoni muzičkog takmičenja X Factor Adria. 

Pre nego što se prijavio za takmičenje Lukijan je snimao cover-e i polako privukao i stekao fanove na društvenim mrežama kao i na njegovom kanalu na YouTube. Takmičenje je samo po sebi privuklo dodatnu publiku ne samo na ovog mladog talentovanog muzičara, već na sve takmičare.

Nakon završenog takmičenja X Factor Adria, Lukijan se povukao sa scene i posvetio se pisanju pesama i komponovanju kao i svojim nastupima. Svoj prvi album je izbacio 2016. godine pod nazivom Svoj sam.

U Beogradu je čest gost u jednom od popularnijih klubova Santo Domingo.

Na svojim nastupima je uvek dobrog raspoloženja i uvek se trudi da napravi fantastičnu atmosferu kako bi se gosti nezaboravno proveli.

 

Njegovu pesmu pod nazivom Svoj sam možete poslušati na linku ispod:

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: