Magla bend

(0)


MAGLA BEND BIOGRAFIJA
 


Veoma popularni bend za venčanja i ostale privatne proslave, Magla bend na svakom njihovom nastupu stvara vrhunsku atmosferu sa njihovim repertoarom. Magla band se sastoji od mladih i iskusnih muzičara, koji su uvek raspoloženi da naprave odličnu atmosferu. Njihov repertoar je vrlo širok i obuhvata domaći i strani pop i rok, stare i nove narodne pesme. Članovi benda su :

  • Vladan Savić - vokal
  • Miodrag Cvjetan Mića - gitara
  • Milan Tanasijević - klavijature i prateći vokal
  • Darko Trojanović Perce - bubnjevi

 

Jednu od njihovih najslušanijih pesama možete poslušati na linku ispod: 

 

 

NASTUPI MAGLA BAND


Magla bend 
često nastupa po beogradskim klubovima, kafanama i splavovima. Neki od tih noćnih klubova su: splav Kartelsplav Tagkafana Tarapana i mnoge druge.  

 


MAGLA BEND NOVA GODINA
 

 

Magla bend Nova godina sinonim je za neponovljivu novogodišnju žurku uz jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima.

Iz godine u godinu ovi momci oduševljavaju publiku, koja rado za doček Nove godine bira upravo nastupe ovog benda. Nezaboravne novogodišnje nastupe su ovi sjajni muzičari imali: u hotelu Jugoslavija, hotelu Royal Residence u Čačku, hotelu Palisad na Zlatiboru i mnogim drugim poznatim mestima.

Pratite naš sajt ukoliko želite da saznate da li će ove godine Nova godina Beograd moći da se pohvali nastupom Magla benda i tako među prvima obezbedite mesto za sebe i svoje prijatelje.

 

KONTAKT 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: