Magnetic Bend

(0)

MAGNETIC BEND BIOGRAFIJA

 

Magnetic Bend je jedan od najmlađih bendova na sceni trenutno, koji je osnovan 2017. godine u Beogradu.. Kada kažemo najmlađi, mislimo i na godine članova benda, a i na sam bend koliko dugo postoji.

Ovaj bend osnovan je od dva mlada i perspektivna muzičara, koji su uspeli da privuku pažnju na sebe snimanjem akustičnih obrada pesama koje su objavljivali na svojim društvenim mrežama. Kada su primetili da postaju popularniji, došli su na ideju da prošire sastav kako bi njihove interpretacije zvučale još bolje.

Članovi benda su:

  • Jovan Banović – Vokla
  • Vladimir Bosiljčić – Gitara
  • Stefan Knežević – Klavijatura
  • Aleksa Nojić – Bubanj
  • Nikola Danilović – Bas gitara


Objavili su nekoliko pesama, a ona koja je posebno zanimljiva je Svrati do mene, za koju je Sergej Ćetković komponovao muziku i napisao tekst. Pesmu možete poslušati na linku ispod:

 

MAGNETIC BAND NASTUPI

 

Za veoma kratko vreme Magnetic band uspeo je da privuče veliku pažnju na sebe, pa samim tim nastupali su u mnogobrojnim noćnim klubovima u Beogradu, a neki od njih su: Kafana Tarapana, Splav Port, Splav Amsterdam i mnogi drugi.

Za doček Nove godine 2019. nastupali su na splavu Bridge.

Još uvek nije objavljeno gde će Magnetic Bend nastupati za doček Nove godine 2020.

 

MAGNETIC BEND KONTAKT

Ukoliko želite da angažujete Magnetic Bend za vašu privatnu proslavu poput svadbe i venčanja, ili možda za korporativnu proslavu, možete to učiniti pozivom na broj telefona062/262-212 kao i putem SMS, Viber, WhatsApp poruke.

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara