Magnetic Bend

(0)

MAGNETIC BEND BIOGRAFIJA

 

Magnetic Bend je jedan od najmlađih bendova na sceni trenutno, koji je osnovan 2017. godine u Beogradu.. Kada kažemo najmlađi, mislimo i na godine članova benda, a i na sam bend koliko dugo postoji.

Ovaj bend osnovan je od dva mlada i perspektivna muzičara, koji su uspeli da privuku pažnju na sebe snimanjem akustičnih obrada pesama koje su objavljivali na svojim društvenim mrežama. Kada su primetili da postaju popularniji, došli su na ideju da prošire sastav kako bi njihove interpretacije zvučale još bolje.

Članovi benda su:

  • Jovan Banović – Vokla
  • Vladimir Bosiljčić – Gitara
  • Stefan Knežević – Klavijatura
  • Aleksa Nojić – Bubanj
  • Nikola Danilović – Bas gitara


Objavili su nekoliko pesama, a ona koja je posebno zanimljiva je Svrati do mene, za koju je Sergej Ćetković komponovao muziku i napisao tekst. Pesmu možete poslušati na linku ispod:

 

MAGNETIC BAND NASTUPI

 

Za veoma kratko vreme Magnetic band uspeo je da privuče veliku pažnju na sebe, pa samim tim nastupali su u mnogobrojnim noćnim klubovima u Beogradu, a neki od njih su: Kafana Tarapana, Splav Port, Splav Amsterdam i mnogi drugi.

MAGNETIC BAND NOVA GODINA

 

Za doček Nove godine Magnetic Band nastupali su na splavu Bridge, u klubu Cinema i mnogim drugim popularnim prestoničkim lokalima.

Predstojeća Nova godina idealna je prilika da i vi uživate u njihovoj autentičnoj energiji i bogatom muzičkom repertoaru koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: